فروشگاه آلینکو

همه چیز از عسل,مقالات علمی از عسل,عسل چیست,محصول اصل عسل,درباره عسل,نکات مهم عسل,مزایای عسل,معایب اصل,عسل گون چیست,عسل یک ماده تشکیل دهنده,عسل شفابخش,مزایای عسل در سلامتی,پنج گزینه طبیعی برای قند,آیا عسل سالم است,عسل مانوکا,عسل مانوکا کارخانه آنتی بیوتیک

همه چیز از عسل در بر گیرنده محتوای خاص از ویژگی ها و فواید ذاتی عسل است.

همه چیز از عسل

12 نوشیدنی با عسل برای جشن کریسمس

12 نوشیدنی با عسل برای جشن کریسمس شامل همه برنامه ها و مناسبت های تعطیلات است، از کوکتل های مهمانی در تعطیلات گرفته تا قهوه صبح کریسمس.

۲۲:۳۹
۲۷ / ۱۰ / ۱۳۹۹

بادمجان بو داده و زیتون و ریکوتا فوکاشیا همراه با عسل بالزامیک

بادمجان بو داده و زیتون و ریکوتا فوکاشیا همراه با عسل بالزامیک؛ فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. برش های بادمجان را با نمک بپاشید تا 15 دقیقه بماند.

۲۰:۵۱
۲۱ / ۱۰ / ۱۳۹۹

10 روش در سلامت مو با عسل

این ماده به عنوان ماده درمانی طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد. 10 روش در سلامت مو با عسل تاثیر بر رشد مو، جلوگیری از شکستن مو و .. را بررسی خواهیم کرد.

۲۳:۰۷
۲۶ / ۹ / ۱۳۹۹

انواع رنگ و طعم عسل

همه چیز به محل وزوز زنبورها بستگی دارد رنگ و عطر و طعم عسل ها بسته به منبع شهد (شکوفه ها) بازدید شده توسط زنبورهای عسل متفاوت است.

۰۰:۵۹
۲۱ / ۹ / ۱۳۹۹

چای شیرین عسلی

چای شیرین عسلی؛ کیسه های چای شیب دار را به مدت 4 دقیقه در آب داغ قرار دهید. کیسه های چای را برداشته و عسل را در حالی که چای داغ است هم بزنید

۲۳:۵۹
۱۶ / ۹ / ۱۳۹۹

نحوه تهیه میان وعده با عسل

نحوه تهیه میان وعده با عسل چیزی که بهترین همراه نانوایی ها در تهیه نان است. این ماده در عطر و طعم استثنایی نان و فروش آن، بیشترین تاثیر را دارد.

۲۳:۲۶
۱۵ / ۹ / ۱۳۹۹

طرز تهیه دسر بستنی کره ای عسل و بادام

طرز تهیه دسر بستنی کره ای عسل و بادام؛ شیر، خامه و زرده تخم مرغ را در یک قابلمه سنگین قرار دهید. به آرامی مخلوط کنید تا ترکیب شود.

۲۱:۲۴
۱۳ / ۹ / ۱۳۹۹

موارد مصرف کدو حلوایی و کدو تنبل زمستانی

موارد مصرف کدو حلوایی و کدو تنبل زمستانی؛ در این زمان از سال ، آنها را همه جا می بینیم - در ایوان های جلوی خانه ، در تبلیغات ، روی تی شرت - و آنها اساساً سیگنال جهانی فصل پاییز هستند.

۲۱:۱۰
۱۱ / ۹ / ۱۳۹۹

گرانیتای شیرین چای نعناع و عسل

گرانیتای شیرین چای نعناع و عسل؛ آب را به جوش آورید. کیسه های نعناع و چای را درون یک پارچ یا کاسه بزرگ قرار دهید. آب جوش را با احتیاط روی کیسه های نعناع و چای بریزید.

۰۰:۰۰
۶ / ۹ / ۱۳۹۹

سینه بوقلمون و گیاهان علفی با عسل

سینه بوقلمون و گیاهان علفی با عسل: مرغ گوشتی را از قبل گرم کنید. رک فر را در فاصله 6 اینچ از منبع گرما قرار دهید. عسل، مریم گلی و .. را با هم ترکیب کنید.

۲۲:۴۲
۴ / ۹ / ۱۳۹۹

شیرینی پنیری شکلاتی عسلی

شیرینی پنیری شکلاتی عسلی: شکلات و کره را در قابلمه ذوب کنید. کنار بگذارید تا خنک شود. مخلوط شکلات خنک شده، شکر، عسل و تخم مرغ را ترکیب کنید.

۲۱:۳۷
۲ / ۹ / ۱۳۹۹

شیرینی باقلوا سیب لقمه ای

شیرینی باقلوا سیب لقمه ای: فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. گردو ، کره ، شکر ، دارچین ، وانیل و نمک را به غذاساز یا مخلوط کن اضافه کنید.

۲۲:۱۹
۱ / ۹ / ۱۳۹۹

طرز تهیه دسر ماست یخ زده توت فرنگی نعنا

طرز تهیه دسر ماست یخ زده توت فرنگی نعنا: ماست، 1/2 فنجان توت فرنگی، عسل و نعناع را با هم در یک غذاساز مخلوط کرده و مخلوط کنید.

۲۱:۲۸
۲۶ / ۸ / ۱۳۹۹

کیک هویج جو دوسر شبانه

طرز تهیه کیک هویج جو دوسر شبانه: در یک کاسه متوسط ​​همه مواد را به جز مواد رویی و روکش ترکیب کنید.حداقل 6 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید.

۲۳:۵۹
۲۰ / ۸ / ۱۳۹۹

کاسه آجیل مغزشده عسلی پرحرارت

کاسه آجیل مغزشده عسلی پرحرارت: فر را با دمای 340 درجه فارنهایت گرم کنید. آجیل و دانه کدو تنبل را در یک کاسه ترکیب کنید. روغن زیتون و عسل را اضافه کنید.

۲۳:۴۹
۱۸ / ۸ / ۱۳۹۹
تعداد رکورد : 31