عسل به عنوان یک ماده تشکیل دهنده

عسل هم یک ماده کلاسیک و هم شیک است. از آن به عنوان یک جایگزین طبیعی برای قند استفاده کرد. شیرین کننده طبیعی طبیعت و به راحتی قابل استفاده است.

عسل هم یک ماده کلاسیک و هم شیک است. از آن به عنوان یک جایگزین طبیعی برای قند استفاده کرد. شیرین کننده طبیعی طبیعت و به راحتی قابل استفاده است.

عسل به عنوان یک ماده تشکیل دهنده

پنج‌شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۹  ۰ نظر   ۵۶۳ بازدید

عسل به عنوان یک ماده تشکیل دهنده شناخته می شود

عسل به عنوان یک ماده تشکیل دهنده

عسل هم یک ماده کلاسیک و هم شیک است. در بیشتر دستور العمل ها می توان از آن به عنوان یک جایگزین طبیعی برای قند استفاده کرد، اما شیرین تر از شکر است، به مقدار کمتری نیاز است. به همین ترتیب ، از آنجا که تقریباً یک پنجم عسل آب است، باید مقدار مایع یک دستور العمل با همان مقدار کاهش یابد.

عسل همچنین بسیاری از غذاهای خوش طعم مانند کاسترول گوشتی، سس و سس را نیز غنی می کند و به آن طعم لطیف می بخشد. عسل هنگامی که در ماریناد مورد استفاده قرار می گیرد به چربی گوشت کمک می کند و در حالی که در حال پخت و پز است، عسل عطر و طعم باربیکیو خاصی را به غذا می بخشد زیرا آن را کارامل می کند.

سرآشپزهای معاصر در بسیاری از غذاهای خود از عسل استفاده می کنند - از سس سالاد گرفته تا کباب پز، سرخ کردن سیب زمینی، غذای فیوژن و دسرهای خوشمزه. فقط چند مورد از علاقه مندی های ما در اینجا شرح داده شده است.

به سادگی عسل

عسل شیرین کننده طبیعی طبیعت است و به راحتی قابل استفاده است - باعث افزایش فوری سطح انرژی شما می شود.

ما روشهای سریع و ساده ای برای ترکیب عسل در تمام وعده های غذایی شما آورده ایم:

  • فقط روی نان تست گرم لوله کشی کنید - همانطور که دوست دارید سخاوتمند باشید!
  • برای تأمین گرمایش مرکزی، هنگام گرم شدن هوا، به فرنی اضافه کنید.
  • ماست طبیعی یک شروع سالم است، اما می تواند با یک قاشق چایخوری عسل آب و هوایی برانگیخته شده به یک درمان واقعی تبدیل شود.
  • میوه خود را با درست کردن اسموتی، با استفاده از هر میوه ای که انتخاب می کنید، مقداری آب پرتقال و یک شیرین عسل خوب مصرف کنید - باید شما را تا زمان ناهار ادامه دهید.
  • نان تازه، قطعه قطعه شده و خلال با لایه ای از عسل زیبا - یک ساندویچ ساده که هر زمان خوشمزه و سریع باشد به خصوص اگر فرار کنید.
  • برای اینکه یک نوشیدنی امتحان شده و قابل اعتماد برای خنک شدن سرماخوردگی خود قاشق یک قاشق چایخوری عسل را در لیوان قرار دهید، یک عدد لیمو، لیمو را با یک میخک یا دو عدد اضافه کنید، تا جایی که با آب بسیار داغ در آمده و نوشیدنی کنید.
  • در اوقات فراغت، نان های برشته شده هنگام ترکیب با عسل بسیار عالی هستند.
  • اگر در حال تهیه پنکیک هستید، سعی کنید از عسل به جای شربت یا شکر برای جایگزین طبیعی استفاده کنید.
  • استفاده از عسل در چای یا قهوه به جای شکر ایده خوبی است - عسل شیرین تر از شکر است بنابراین باید کمتر مصرف کنید و در کالری نیز کم است.
  • برای یک سس که یک سس نیست، بستنی با عسل عالی است - یک چیز خارق العاده دیگر که هیچ تلاشی ندارد.
  • هنگامی که به سطح انرژی خود نیاز به افزایش فوری دارید، یک قاشق چایخوری عسل اثر بسیار خوبی دارد - همچنین طعم خوبی دارد!

مزه عسل

با گذشت سالها، استفاده از عسل در پخت و پز محبوب تر و متنوع تر شده است. با داشتن یک ماده کلاسیک و شیک، همه کاره بودن عسل آن را به یک انتخاب منظم از سرآشپزهای امروزی تبدیل کرده است. عسل هنگام استفاده در پخت و پز، عطر و طعم و بافت را به طیف وسیعی از غذاهای شیرین و خوش طعم اضافه می کند.

عسل طعم های لطیفی را به غذاهایی مانند سس گوجه فرنگی، سس و سس غنی کرده و می افزاید. در بیشتر دستور العمل ها می توان از عسل به عنوان جایگزین طبیعی قند استفاده کرد، اما شیرین تر از شکر است، به مقدار کمتری نیاز است. به همین ترتیب، از آنجا که تقریباً یک پنجم عسل آب است، باید مقدار مایع یک دستور العمل با همان مقدار کاهش یابد.

عسل با گوشت: -

ژامبون یا عسل پخته شده عسل که با عسل و خردل پوشیده شده است از زمان قرون وسطی باز می گردد.

ترشیجات حاوی عسل و سرکه، گوشت را لطیف تر و شیرین تر می کنند..

در سس باربیکیو، عسل طلایی همانطور که کارامل می کند، طعم مشخصی می بخشد.

عسل یک پوشش ترد و دلپذیر را روی مرغ کباب می دهد.

عسل با سبزیجات: -

· فقط اضافه کردن مقدار کمی عسل می تواند برای سبزیجات روزمره مانند هویج لعاب دار عسل کارهای شگفت آور انجام دهد.

عسل شکوفه پرتقال وقتی به سبزی تند اضافه می شود کاملاً مناسب است زیرا شیرینی عسل باعث مقابله با رایحه و فلفل دلمه ای، فلفل، سیر و ادویه ها می شود.

عسل در سس سالاد: -

اضافه کردن عسل به سس سالاد و سس ها می تواند طعم را تقویت کرده و به بدن بیشتری ببخشد.

عسل در دسر و کیک: -

عسل برای نگه داشتن کیک و بیسکویت تازه و مرطوب بسیار عالی است. همچنین شیرین تر از قند است، بنابراین برای دستیابی به نتایج یکسان بسیار کمتری لازم است.

امروزه، عسل به عنوان یک کالای طبیعی بدون چربی، فرآوری شده کمتر از سایر شیرین کننده ها و با کالری کمتری مورد قدردانی قرار می گیرد.

مقادیر تغذیه ای در 100 گرم
انرژی 288 کالری
پروتئین 0.4 گرم
کربوهیدرات 76.4 گرم
از آن قند 76.4
گرم چربی 0 گرم


عسل به عنوان یک ماده تشکیل دهنده

www.alinco.ir

عسل به عنوان یک ماده تشکیل دهنده شناخته می شود. عسل هم یک ماده کلاسیک و هم شیک است. در بیشتر دستور العمل ها می توان از آن به عنوان یک جایگزین طبیعی برای قند ...


عسل و خواص آن، جلسه ششم

article.tebyan.net

عسل ماده اي شيرين و غليظ است که توسط زنبوران عسل از شهد گل و گياهان جمع آوري و تغيير شکل يافته و سپس در داخل سلول هاي مومي کندو ذخيره مي شود. عسل واژه اي است عربي که در فارسي به آن انگبين مي گويند. ... در زیر در مورد هر یک از مواد تشکیل دهنده عسل مختصراً توضیح خواهیم داد: 1. آب. مقدار رطوبت عسل بستگی ...


چگونه «عسل طبیعی» را از عسل تقلبی تشخیص دهیم

tasnimnews.com

قرآن کریم در آیات دیگری از زنبور به‌عنوان یک نشانه الهی یاد می‌کند که برای ... این نوع عسل بازهم مفیدتر از عسلی است که در روش دوم تهیه می‌شود.


عسل - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

fa.wikipedia.org

عسلی که توسط زنبورهای عسل تولید می‌شود به دلیل تولید جهانی و تجاری سازی آن، ... سازمان جهانی غذا و کشاورزی یا فائو روز ۲۰ می هر سال را به عنوان «روز جهانی زنبور» ... این که عسل یک ماده اسیدی است، ولی به علت شیرینی خاص حالت اسیدی آن محسوس نیست. ... سازمان جهانی بهداشت (WHO) به عسل به عنوان تسکین دهنده (ماده‌ای که تحریک و ...


عسل و فواید آن از دید گاه قران ، احادیث و علم پزشکی

portal.nums.ac.ir

پیامبران الهی آن چنان به عسل علاقه نشان می دادند که آن را به عنوان یکی از ارزاق طیبه ی ... است و این تنوع ناشی از تنوع در شهد های آن است که توسط زنبور عسل جمع آوری می شود . ... کاتالاز و اسید فسفاتاز مواد اصلی تشکیل دهنده پروتئین های عسل می باشند. ... خواص آپوپتوز عسل آن را به یک ماده طبیعی مبدل ساخته که ممکن است به عنوان عامل ...


ترکیب عسل با دیگر مواد طبیعی و فواید بی نظیر آن | آهوتا

ahoota.com

در اینجا 10 ترکیب عسل را به شما ارائه می‌دهیم که از عسل برای درمان بیماری‌های مختلف ... هر مقاله با عبارت «فواید عسل برای سلامتی که از زمان باستان شناخته شده بودند . ... آن زمان به اندازه حال حاضر متمدن نبودند، اما آن قدر باهوش بوده‌اند که عسل را نه تنها به عنوان غذا، ... این ماده بوسیله زنبور ساخته می‌شود و این بدین معناست که تمام عسل‌ها دارای ...


خواص عسل طبیعی و ۲۵ خاصیت اثبات شده آن برای سلامتی! - آهوتا

ahoota.com

این ماده غذایی حاوی ویتامین‌ ها، آنزیم‌ های کم‌، آمینو اسیدها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، ... عسل به دلیل دارا بودن مقادیر کم گرده گل، به عنوان یک واکسن طبیعی عمل می‌ کند. ... از شربت‌ های سرفه تجویز شده بوسیله پزشک استفاده کنید، اما مواد تشکیل دهنده آنها ... معده به مری (GERD) و تسکین دهنده رفلاکس اسید معده و سوزش معده شناخته می‌ شود.


خواص عسل | عسل سیاه | عسل سفید

asalpamir.ir

تقریبا در هر فرهنگی می توان شواهد بهره گیری از آن را به عنوان یک منبع غذایی ... به عسل در هر فرهنگی، تنوع و گوناگونی زیادی در فرآورده های تهیه شده از آن دیده میشود. ... تقریبا همه عناصر طبیعی شناخته شده (آهن، فسفر، منیزیوم، کلسیم، مس، گوگرد، ... شده از گیاهان مختلف درعطر، طعم و همچنین در ترکیبات مواد تشکیل دهنده متفاوت است.


مروری بر اثرات درمانی مواد زیست‌فعال در محصولات زنبوری

journal.qums.ac.ir

عسل، ژل رویال، بره‌موم و گرده زنبور عسل به دلیل داشتن مواد زیست‌فعال بالقوه برای ... در زمان قدیم به عنوان یک درمان محلی استفاده می‌شد، در حالی که در سال‌های اخیر به ... مروری به خلاصه خواص درمانی و استفاده از آن‌ها به عنوان مواد تشکیل‌دهنده نوشیدنی‌ها، دارو و ... مشتقات سینامیک اسیدهای پرنیلاته‌شده و مشتقات کافئیک اسید شناخته می‌شود.


ترکیبات شیمیایی زهر زنبور عسل را بشناسید - عسلنا

asalna.ir

زهر زنبور عسل به عنوان یکی از مهمترین فراورده های زنبور شناخته می شود که هنوز توسط ... در یک دسته بندی کلی، ترکیبات زهر زنبور عسل شامل موارد زیر می شود: ... چقدر در مورد ملیتین ماده اصلی تشکیل دهنده زهر زنبور عسل اطلاعات دارید؟

دیدگاه خود را بیان کنید
Code Image