طرز تهیه دسر انبه آناناس سوربت با عسل
یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۹
۰ نظر
بازدید
دسر انبه آناناس سوربت با عسل
عملکرد: 1 کوارتز می سازد
عناصر
3 فنجان
- شهد پاپایا یا آب پرتقال، تقسیم شده 1 2/3 فنجان
- تکه های انبه یخ زده 1 2/3 فنجان
- تکه های آناناس ، کنسرو شده یا یخ زده 3/4 فنجان
- عسل 1/3 لیوان
- آب لیموترش تازه
جهت ها
در یک پردازنده مواد غذایی، پوره 1 1/2 فنجان شهد پاپایا یا آب پرتقال و مواد باقی مانده را قرار دهید. باقی مانده 1 1/2 فنجان شهد پاپایا یا آب پرتقال را هم بزنید.
مطابق دستورالعمل سازنده بستنی ساز، محصول را یخ بزنید.
برای نمایش طرز تهیه هر کدام از موارد زیر، روی تصویر یا متن آن کلیک-اشاره- کیند.
طرز تهیه دسر انبه آناناس سوربت با عسل |
پای ماست منجمد عسل |
عسل توت فرنگی لیموناد پوپتیکول |
![]() |
![]() |
![]() |
بستنی عسل شور با کباب های میوه ای کبابی |
ساندویچ های ماست منجمد هلو |
پای پنیر کرم توت فرنگی بادام |
![]() |
![]() |
![]() |
ماست عسل |
کوبل کوتاه توت فرنگی با کرم خامه ای عسل |
بستنی کره ای عسل و بادام |
![]() |
![]() |
![]() |