کاسه آجیل مغزشده عسلی پرحرارت

کاسه آجیل مغزشده عسلی پرحرارت: فر را با دمای 340 درجه فارنهایت گرم کنید. آجیل و دانه کدو تنبل را در یک کاسه ترکیب کنید. روغن زیتون و عسل را اضافه کنید.

کاسه آجیل مغزشده عسلی پرحرارت: فر را با دمای 340 درجه فارنهایت گرم کنید. آجیل و دانه کدو تنبل را در یک کاسه ترکیب کنید. روغن زیتون و عسل را اضافه کنید.

کاسه آجیل مغزشده عسلی پرحرارت

شنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۹  ۰ نظر    بازدید

کاسه آجیل مغزشده عسلی پرحرارت -پرانرژی

کاسه آجیل مغزشده عسلی پرحرارت

YIELD: 2 وعده درست می کند

عناصر

2 فنجان - آجیل مخلوط مانند بادام هندی ، بادام ، پسته

1/2 فنجان - دانه کدو تنبل

1/2 فنجان

2 T - روغن زیتون

2 T - عسل

1 قاشق چایخوری - فلفل هندی

1/2 قاشق چایخوری - نمک

3/4 فنجان - کوینولای پخته شده

2 فنجان - سبزیجات

3 اونس - بوقلمون خرد شده

جهت ها

فر را با دمای 340 درجه فارنهایت گرم کنید.

آجیل و دانه کدو تنبل را در یک کاسه ترکیب کنید. روغن زیتون و عسل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شود تا خوب پوشیده شود. فلفل دلمه و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شود.

به ورق پخت ورق کاغذ یا ورقه ورقه اضافه کنید و به مدت 18-20 دقیقه تفت دهید ، مراقب باشید تا نسوزد.

بگذارید مهره خنک شود. کینوا ، سبزیجات و بوقلمون پخته شده را بین دو کاسه تقسیم کنید و روی هر کاسه را با 1 T مخلوط آجیل خنک شده قرار دهید.

نکته

مخلوط آجیل گرم عسل 2/1 فنجان تولید می کند و این دستورالعمل نیاز به 2 گرم دارد. برای میان وعده روزانه آسان می توانید موارد اضافی را در یک ظرف ضد هوای (بدون نیاز به یخچال) ببندید ، تا یک هفته لذت ببرید.

دستور تهیه مجوز از مگی میچالشیک ، متخصص تغذیه ثبت شده ، تهیه شده برای شورای ملی عسل

دیدگاه خود را بیان کنید
Code Image