شیرینی باقلوا سیب لقمه ای

شیرینی باقلوا سیب لقمه ای: فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. گردو ، کره ، شکر ، دارچین ، وانیل و نمک را به غذاساز یا مخلوط کن اضافه کنید.

شیرینی باقلوا سیب لقمه ای: فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. گردو ، کره ، شکر ، دارچین ، وانیل و نمک را به غذاساز یا مخلوط کن اضافه کنید.

شیرینی باقلوا سیب لقمه ای

شنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۹  ۰ نظر    بازدید

شیرینی باقلوا سیب لقمه ای

باقلوا سیب لقمه ای

YIELD: 15 وعده تهیه می کند

مواد لازم

1/2 فنجان - گردو، خرد شده

1T- کره، به 8 مکعب برش دهید

1T - قند

1/2 قاشق چایخوری - دارچین

1/8 قاشق چایخوری - عصاره وانیل

خرج کردن - نمک

1 - سیب، پوست کنده و ریز خرد شده (حدود 1/2 فنجان)

1T - ارد 1 بسته - پوسته های کوچک پر (15 پوسته)

1/4 فنجان - اب

1/4 فنجان - عسل

1/8 قاشق چایخوری - هل، اختیاری

1/2 - لیمو، آبدار

روش پخت

فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

پوسته های فیلو را روی یک قالب پخت بچینید.

گردو ، کره ، شکر ، دارچین ، وانیل و نمک را به غذاساز یا مخلوط کن اضافه کنید. فرآیند را تا زمانی که مواد به هم برسند و به صورت خمیر نان در آورند. سیب و آرد را در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید. مخلوط گردو را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.

حدود 1 قاشق چایخوری بسته بندی کنید. از مخلوط سیب و گردو در هر پوسته فیلو. به مدت 10 دقیقه بپزید.

در حالی که باقلوا پخته می شود ، آب و عسل را در قابلمه مخلوط کنید. بجوشانید ، سپس 8-10 دقیقه بجوشانید یا تا زمانی که به یک شربت رقیق تبدیل شود. هل و آبلیمو را بهم بزنید.

شربت را با احتیاط با قاشق روی باقلوا پخته شده بگذارید تا داخل پر گردو نفوذ کند.

در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.

دیدگاه خود را بیان کنید
Code Image