شیرینی باقلوا سیب لقمه ای

شیرینی باقلوا سیب لقمه ای: فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. گردو ، کره ، شکر ، دارچین ، وانیل و نمک را به غذاساز یا مخلوط کن اضافه کنید.

شیرینی باقلوا سیب لقمه ای: فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. گردو ، کره ، شکر ، دارچین ، وانیل و نمک را به غذاساز یا مخلوط کن اضافه کنید.

مرکز فروش عسل
فروشگاه عسل صاف شده آلینکو
مرکز فروش عسل
فروش خرده و عمده عسل
عسل آلینکو
فروش خرده و عمده عسل
سایت فروشگاهی آلینکو  ALINCO.IR
سایت فروشگاهی آلینکو ALINCO.IR
سایت فروشگاهی آلینکو ALINCO.IR

شیرینی باقلوا سیب لقمه ای

سه‌شنبه ۲۸ دی ۱۴۰۰  ۰ نظر    بازدید

شیرینی باقلوا سیب لقمه ایباقلوا سیب لقمه ای

YIELD: 15 وعده تهیه می کند

مواد لازم

گردو به نحوی که خرد شده باشد؛ یک دوم از فنجان

کره- 1T- طوری که به هشت قیمت مساوری به صورت مکعبی برش دهید.

قند- 1T

دارچین به میزان یک دوم از قاشق چایخوری

وانیل به شکل عصاره باشد و به اندازه یک هشتم از قاشق چایخوری

نمک را به صورت خرچ کنان در فرایند پخت استفاده کنید.

به اندازه یک دوم از فنجان سیب را به نحوی که پوست آن را جدا کرده و ریز کرده باشید.

آرد-1T- یک بسته کافی است. به طور پوسته های کوچک پر- پانزده پوسته خوب است.

آب یک چهارم از فنجان

عسل یک چهارم فنجان

هل به سلیقه شما بستگی دارد که یک هشتم از قاشق چایخوری توصیه می شود.

لیمو یک دوم آبدار باشد.

روش پخت

با دمای 350 درجه فارنهایت یا معادل تقریبا 176درجه سانتیگراد سلسیوس (Celsius) فر را گرم کنید.

در قالب مناسب برای پخت ورقه های فویل (Foil) آلومینیوم را جای دهید.

هم زن یا غذاساز را با مواد زیر پر کنید:

نک، وانیل، گردو، کره، شکر و دارچین.

مخلوط کردن را تا وقتی که خمیر نان بدست نیامده باشد ادامه دهید.

در یک ظرف آرد و سیب را هم بزنید. به همین ترکیب مخلوط گردو را بیافزایید.

به مقدار یک قاشق چایخوری از ترکیب حاصل شده از گردو و سیب را شکل داده و با ورقه های فویل آلومینیومی بسته بندی کنید.

زمان پخت را تا 10 دقیقه محاسبه کنید.

هم زمان با پخته شدن باقلوا عسل و آب را در قابلمه هم بزنید.

به مدت 8 تا 10 دقیقه صبر کند تا بجوشد. می خواهمیم حاصل کار ما شربتی رقیق باشد.

آبلیمو و هل را مخلوط کنید.

با مواظبت تلاش کنید شربت را بوسیله یک قاشق روی باقلوای پخته شده بریزید تا به قسمت اندرونی و پُر گردو نفوذ کند.

داخل یخچال گذاشته و اندکی منتظر باشید تا میل کنید.


شیرینی باقلوا سیب لقمه ای - قیمت عسل دیجی کالا فروشگاهی آلینکو alinco.ir

alinco.ir

شیرینی باقلوا سیب لقمه ای: فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. گردو ، کره ، شکر ، دارچین ، وانیل و نمک را به غذاساز یا مخلوط کن اضافه کنید.


طرزتهیه شیرینی لقمه ای سیب +عکس - نیک صالحی

مواد لازم:

خمیر باقلوا

سیب از نوع متوسط آن

کره یک قاشق از غذاخوری کافی است.

نشاسته ذرت را در حدد دو قاشق سوپخوری

جوز هندی به نحوی که رنده شده باشد به قدر یک هشتم از قاشق چایخوری

آب طوری که سرد باشد به مقدار یک چهارم از پیمانه

وانیل را یک چهارم چایخوری لحاظ کنید.

شکر یا عسل با توجه با ذائقه هر دو اختیاری است. می توانید حتی حذف هم شوند.

سفیده تخم مرغ را یک عدد خوب است.

طرز تهیه:

ذرت را با آب هم می زنیم نشاسته را در این فرایند نیز قرار داده سپس وانیل را ریخته و دیگر با این مواد کاری نداریم تا بماند.

به شکل نگینی و ریز پوست سیب را جدا کرده و خرد می کنیم.

همین را روی شعله گذاشته و با کره اندکی تفت می دهیم.

ترکیب نشاسته ای که ابتدای کار آماده کردیم را به همراه عسل یا شکر در کنار رنده جوز هندی را تا هنگامی که مواد غلیظ شود مخلوط کنیم.

عسل یا شکر همانطور که گفتیم بنا به ذائقه شما می تواند جزو ترکیب باشد یا حذف شوند.

همانند عسل یا شکر، زعفران نیز می تواند سلیقه ای باشد. اما در صورت استفاده به نحوی که دم کرده باشد از آن بهره ببرید.

همچون مادران قدیمی و خاطره انگیزمان سطح صافی را تهیه کرده و روی آن آرد پاشیده و شروع به کار با خمیر تهیه شده می کنیم.

با وردنه خمیر را تا زمانی که باز شده و آماده شکل پذیر باشد ورز می دهیم.

در میانه خمیری که به شکل مستطیل تهیه کرده ایم از ترکیبی می ریزیم که پیش از این محیا کرده ایم و اکنون گرمای خود را از دست داده است.

طرفین خمیر را به سمت وسط خمیر تا می زنیم. باقی خمیرها را نیز به این شکل در می آوریم.

از تخم مرغ سفیده آن را که قبلا سوا کرده ایم، با چنگال هم می زنیم تا شل شود. خمیر را در همین سفیده می غلتانیم.

روغن داغ را آماده کرده و داخل آن سرخ می کنیم.

روغن اضافی شیرینی ها را پس از طلایی شدن، با دستمال جدا می کنیم. به این صورت که روی دستمال قرار می گیرند.

طبع خود یا مهمان های شما تعیین می کند که شیرینی لقمه ای سیب را سرد میل یا سرو کنید و یا نوع گرم آن را می پسندید.

برش شیرینی لقمه ای سیب را به شما می سپاریم. چراکه قواعد خاصی ندارد. مهم زیبایی شناسی است.

تجربه های خود در زمینه شیرینی های بر پایه عسل طبیعی را با ما به اشتراک بگذارید.

آیا طعم های عسل و طبیعی بودن عسل را در مصارف روزانه یا در آشپزی های خود مهم می شمارید؟


باقلوا سیب - آپارات- قیمت عسل طبیعی

aparat.com

باقلوای سیب با عسل آمورش های متنوعی دارد.

هر کدام از شما که تصویر و هنر آشپزی خود را به شکل فیلم آماده کرده اید ارسال کنید تا در همین بخش به نمایش عموم گذاشته شود.


طرز تهیه باقلوا رولی لقمه ای شیرینی خوشمزه و پر شیره - عسل طبیعی آلینکو

iranpatogh.ir

طرز تهیه باقلوا رولی لقمه ای شیرینی لذیذ و پر شیره

از انواع شیرینی هایی است که در کنار سرو ساده، در کنار چایی نیز دلچسب است.

مواد لازم:

یک بسته خمیر یوفکا

یک و نیم پیمانه از گردوی به نحوی که کوبیده کرده باشید.

یک دوم پیمانه از پسته نیز به شکل کوبیده شده

یک قاشق غذاخوری از هل به صورت پودر

یک قاشبق غذاخوری از جوز هندی به شکل پودر شده

یک قاشق مرباخوری از دارچین به میزانی که ذائقه شما اجازه می دهد.

دو قاشق غذاخوری پر قند به صورت پودر

به مقدار موردنیاز از گلاب

صد گرم از کره گیاهی یا حیوانی و یا مخلوطی از هر دو

دو روش برای تهیه شهد باقلوا پیشنهاد می کنیم.

روش نخست- شربت یا شهد باقلوا

روش اول در تهیه شربت باقلوا

دو پیمانه از شکر

یک و نیم پیمانه آب

به مقدار که تمایل داشتید از اسانس هل استفاده کنید.

دو قاشق غذاخوری از آبلیمو

در صورت تمایل به براق شدن از گلوکز به مقدار یک قاشق غذاخوری طوری که پر کرده باشید در نظر بگیرید.

روش دوم- شربت یا شهد باقلوا

یک و نیم لیوان از شکر

یک دوم لیوان از شیر عسلی

دو لیوان آب

شیوه پخت باقلوای رولی

همین ابتدای کار توصیه می کنیم از خمیر یوفکا استفاده کنید. چرا که نسبت به خمیری که به دست ما عمل آوری شود، حاصل کار متفاوت تری را تجربه خواهیم کرد.

برای قوام آمدن شهد، هر چیزی که از آن داریم را روی شعله قرار می دهیم. کف هایی که روی شربت شکل بسته اند را جدا کرده و بخش اندرونی ظرف شربتمان را با برسی که خیس است برای جلوگیری از شکرک بستن و خشک نشدن می کشیم.

همرا با پودر قند و هل و جوز هندی این دو نیز به شکل پودر با مقداری دارچین به اندازه ای که ذائقه شما بپسندد را با گردو و پسته ای که کوبیده شده باشد هم می زنیم.

مجموعه این مواد را مواد میانی شیرینی خود می توانیم بدانیم.

گردو و پسته را نه به شکل آسیاب شده و نه ریز بلکه چیزی میان این دو حالت باشد.

قسمت اندرونی قالب را که مستطیلی است را چرب می کنیم. بعد خمیر را بر سطحی مناسب می گذاریم و به نحو پراکنده با برس کره ذوب شده می زنیم.

تا چهار لایه از خمیرها را به همین صورت انجام داده و بر روی خمیر پیشین قرار می دهیم.

میانه این خمیرها را کره را به شکل ذوب شده می زنیم.

یک سمت از خمیر را از ترکیب و مواد خشک که داریم در نظر می گیریم و با گلاب بر سطح موادمان افشانه می کنیم تا خمیری شده و نریزد.

ضرورتی ندارد که با گلاب این کار را بکنید. برای این کار شیر نیز جایگزین خوبی است.

خمیر را بعد از اینکه روی مواد برگرداندیم و با آن شکلی از رول را ایجاد کردیم اقدام به برش زدنشان کرده و روی سینی مخصوی فر به چینش آن ها مشغول می شویم.

با زعفران آب شده و کره ای که ذوب کرده ایم سطح باقلواهای تهیه شده را با برس خیس می کنیم.

فرا پیش از آنکه باقلواها داخل آن قرار گیرند گرم نگاه داریم. با 180 درجه تا زمانی که 30 یا 40 دقیقه بگذرد صبر می کنیم.

این حرارت ها به نوع فر و ویژگی های وسیله شما بستگی دارد. مهم پخت باقلواها است.

شهد را که قبلا مهیا کرده ایم را به صورت سرد بر روی شیرینی باقلوای داغ که از فر درآمده است، می ریزیم.

سعی می کنیم با ترکیبی از حرارت موجود در باقلوا و سردی شهد، همه شیرینی شهد به عمق خمیرها فرو رود.

تزئین با پودر پسته را فراموش نکنید. پسته یا گردو و یا بادام و حتی هر سه این موارد در تزیین شیرینی باقلوا لقمه ای کاربرد دارند.


طرز تهیه باقلوا لقمه ای؟ - ویکی دانا

wikidana.com

از مقدمات تهیه شرینی باقلوا لقمه ای آن است که کره را به مقدار 100 گرم باید آب کرده و بعد خمیر مربوط به داخل این شرینی را محیا کنید.


طرز تهیه باقلوا ترکیه ای با خمیر یوفکا یا فیلو - قیمت عسل طبیعی

با خمیر یوفکا یا خمیر فیلو، باقلوا تهیه کنید.

دستور پخت باقلوای ترکیه ای

خمیر فیلو (یوفکا) برای تهیه باقلوای گردویی چروکی

مواد لازم در تهیه باقلوای ترکیه ای:

یازده تا دوازده ورق از خمیر یوفکا - فیلو

صد و هفتاد گرم کره

به مقدار لازم گردو به شکل خرد شده

مواد لازم برای شربت باقلوای ترکیه ای

آب ​دو پیمانه آب

دو پیمانه شکر

مقداری آب لیمو کافی است.

طرز تهیه باقلوا ترکیه ای با خمیر یوفکا یا فیلو

همانطور که در بالا از مواد لازم در تهیه شربت باقلوا اشاره شده است؛ ابتدا همین شربت را درست می کنیم.

تا 20 دقیقه بگذارید تا روی شعله آب با شکر جوش بخورد. آنچه که در بخش نخست گفتیم به شربت بیافزایید.

به مدت 10 دقیقه آبلیمو را نیز روی اجاق گذاشته تا قوام یافته و صبر کنید تا سرد شود.

سراغ کره رفته و ذوب می کنیم.

با برس آغشته شده به کره ای که آب شده است روی خمیر فیلو را خیس می کنیم. این قسمت مهم است که به تناسب و کامل انجام شود.

گردوی خرد شده را می پاشیم.

وردنه نازکی را انتخاب کرده و با آن خمیر را جمع می کنیم.

برای افزایش کیفیت و خروجی کار شما در عمل تاکردن خمیر بهتر است نخست یک تا زده و پس از آن به رول کردن خمیر اقدام کنید.

خمیر را با وردنه رول کنید.

برای دست یابی به چروک که از مشخصات شیرینی باقلوا -به طور عام- محسوب می شود، از دو طرف خمیر را به سمت هم جمع می کنیم.

اکنون ما به با خمیر باقلوای کاملا چروک شده مواجهیم. همین جا وردنه را به نرمی از خمیر جدا کنید.

این کار را تا زمانی که ورق ها تمام شود ادامه می دهیم.

ظرف مناسبی را تهیه کنید و بعد از چرب کردن آن شروع به چینش خمیرهای آماده شده بکنید.

وروی باقلواها کره آب شده میریزیم(اگر کره سفت شده باشد حتما مجددا روی حرارت گرم میکنیم تا کاملا روان باشد)

ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبا 30 دقیقه قرار میدهیم.( تا زمانی که تغییر رنگ دهند)

بعداز یخت از فر خارج نموده زمان می دهیم تا خنک شود

(8 تا 10 دقیقه)

سپس با چاقو و…. برش می دهیم(مثل تصویر)

و بعد شربت را روی باقلوا ها میریزیم.

حتما باقلوا باید کمی خنک باشد ولی گرما داشته باشد و شربت حتماکاملا خنک باشد تا خمیر نشوند.

بعداز 20 تا 30 دقیقه اماده سرو میباشند.

این هم یه نمونه دیگه روش تهیه باقلوا ترکیه ای تصویری که کاملا مثل همین دستور هست فقط شکلش فرق داره و روی باقلوا پودر پسته استفاده که میتوانید این مدل هم درست کنید.


طرز تهیه باقلوای رشته ای - Vista.ir

vista.ir

طرز تهیه باقلوای رشته ای

مواد لازم برای باقلوای رشته ای

خمیر رشته ای مخصوص باقلوا 500 گرم

کره 250 گرم

مغز پسته یا فندق 150 گرم

شربت غلیظ حدوداً 1 پیمانه

مواد شربت

شکر 500 گرم

آب 150 میلی لیتر

جوهر لیمو 4/1 قاشق چایخوری

زاج سفید 4/1 قاشق چایخوری


طرز تهیه باقلوای رشته ای

خمیر باقلوا را به دو قسمت تقسیم کرده،

1 قسمت آن را کف قالب چرب شده پرس کنید نیمی از کره را آب کرده روی آن بریزید

مغز پسته را خرد کرده روی خمیر ریخته با دست فشار دهید

باقیمانده خمیر را روی آن فشرده کنید و باقمیانده کره را روی آن بریزید

باقلوا را برش دادهدر فر 180 درجه بمدت 30 دقیقه قرار دهید سپس زا فر خارج کرده

شربت را روی آن ریخته بعداز جذب شیره به باقلوا از قالب جدا کرده در ظرف بچینید

باقلوا آماده است از این خمیر با انواع مغزها می توانید مدل های متفاوتی پیچیده و آماده کنید

هم چنین می توانید این باقلوا را روی حرارت مستقیم خارج از فر نیز سرخ کرده سپس شره روی آن بریزید و به عنوان یک شیرینی رشته ای میل کنید.

این شیرینی مدت طولانی در یک ظرف در بسته شیشه ای در جای خشک و خنک قابل نگهداری است.

اگر زاج سفیدن داشتیم می توانیم به جای آن از همان جوهر لیمو به تنهایی استفاده کنیم

خمیر رشته ای مخصوص باقلوا را می توان از فروشگاههای عربی به راحتی تهیه کرد.


نکات تکمیلی در مورد باقلوای رشته ای

باقلوای رشته ای جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
باقلوای رشته ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


طرز تهیه باقلوای لقمه ای خوشمزه در منزل - پارسینه

parsine.com

باقلوا یکی از شیرینی‌های سنتی کشور ترکیه است، البته عده‌ای نیز آن را یک شیرینی یونانی می‌دانند. به مرور زمان طرز تهیه باقلوا به سایر کشور‌ها از ...


باقلواي سيب خوشمزه و مخصوص با گردو و بادام - آخرین خبر

akharinkhabar.ir

شي/ باقلوا يکي از شيريني هاي معروف ايراني و ترکي است. يکي از اين باقلواها، باقلواي سيب است که با فيلينگ پوره سيب و گردو و بادام تهيه مي شود.


آخرین اخبار «تهیه باقلوای» - خبربان

khabarban.com

وی اظهار داشت: استاندارد آموزشی شیرینی های سنتی قزوین و باقلوای قزوین در سال جاری توسط اداره کل آمورش فنی و حرفه ... طرز تهیه باقلوای لقمه ای خوشمزه در منزل.

دیدگاه خود را بیان کنید
Code Image