شیرینی باقلوا سیب لقمه ای
شیرینی باقلوا سیب لقمه ای
YIELD: 15 وعده تهیه می کند
مواد لازم
1/2 فنجان - گردو، خرد شده
1T- کره، به 8 مکعب برش دهید
1T - قند
1/2 قاشق چایخوری - دارچین
1/8 قاشق چایخوری - عصاره وانیل
خرج کردن - نمک
1 - سیب، پوست کنده و ریز خرد شده (حدود 1/2 فنجان)
1T - ارد 1 بسته - پوسته های کوچک پر (15 پوسته)
1/4 فنجان - اب
1/4 فنجان - عسل
1/8 قاشق چایخوری - هل، اختیاری
1/2 - لیمو، آبدار
روش پخت
فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
پوسته های فیلو را روی یک قالب پخت بچینید.
گردو ، کره ، شکر ، دارچین ، وانیل و نمک را به غذاساز یا مخلوط کن اضافه کنید. فرآیند را تا زمانی که مواد به هم برسند و به صورت خمیر نان در آورند. سیب و آرد را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. مخلوط گردو را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
حدود 1 قاشق چایخوری بسته بندی کنید. از مخلوط سیب و گردو در هر پوسته فیلو. به مدت 10 دقیقه بپزید.
در حالی که باقلوا پخته می شود ، آب و عسل را در قابلمه مخلوط کنید. بجوشانید ، سپس 8-10 دقیقه بجوشانید یا تا زمانی که به یک شربت رقیق تبدیل شود. هل و آبلیمو را بهم بزنید.
شربت را با احتیاط با قاشق روی باقلوا پخته شده بگذارید تا داخل پر گردو نفوذ کند.
در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.