شیرینی پنیری شکلاتی عسلی

شیرینی پنیری شکلاتی عسلی: شکلات و کره را در قابلمه ذوب کنید. کنار بگذارید تا خنک شود. مخلوط شکلات خنک شده، شکر، عسل و تخم مرغ را ترکیب کنید.

شیرینی پنیری شکلاتی عسلی: شکلات و کره را در قابلمه ذوب کنید. کنار بگذارید تا خنک شود. مخلوط شکلات خنک شده، شکر، عسل و تخم مرغ را ترکیب کنید.

مرکز فروش عسل
فروشگاه عسل صاف شده آلینکو
مرکز فروش عسل
فروش خرده و عمده عسل
عسل آلینکو
فروش خرده و عمده عسل
سایت فروشگاهی آلینکو  ALINCO.IR
سایت فروشگاهی آلینکو ALINCO.IR
سایت فروشگاهی آلینکو ALINCO.IR

شیرینی پنیری شکلاتی عسلی

سه‌شنبه ۲۸ دی ۱۴۰۰  ۰ نظر    بازدید

شیرینی پنیری شکلاتی با عسلشیرینی پنیری شکلاتی عسلی

YIELD: 18 وعده ارائه می دهد

مواد لازم

شکلات به شکل شیرین نشده به مقدار 115 گرم

کره یا کره مارگارین (گیاهی است) به اندازه یک دوم از یک فنجان

قند به میزان سه چهارم فنجان

عسل در حد یک چهارم از فنجان

تخم مرغ به تعداد 3 عدد به شکل هم زده

آرد یک فنجان کافی است.

پودر خمیرمایه به مقدار یک دوم از قاشق چایخوری

دارچین به صورتی که خرد شده باشد به مقدار یک دوم از مقدار معین

نمک به مقدار یک چهارم از قاشق چایخوری

وانیل به اندازه یک قاشق چایخوری

آجیل به نحوی که خرد شده باشد، یک دوم از فنجان

مواد لازم برای تهیه مرمر پنیر خامه ای:

115 گرم از پنیر خامه ای نرم شده

1T - عسل

1T - قند

شیوه پخت:

از بابت تهیه خمیر این را انجام دهید:

داخل قابلمه ای شکلات و کره را آب کنید بعد کنار بگذارید تا خنک شود.

همین که این مواد کمی سرد شدند شکر و تخم مرغ را همراه با عسل در آن هم بزنید.

به ترکیب بدست آمده دارچین و نمک را در کنار آرد و بیکینگ بودر هم بزنی تا مخلوط شوند.

حاصل کار را به مخلوط شکلاتی که در بالا بدست آمد بیافزایید. آجیل و وانیل را نیز مخلوط کنید.

روش تهیه مرمر پنیر خامه ای

آنچه از مواد تهیه شده باقی مانده است را هم بزنید تا ترکیب یکدست و هم شکلی بدست آید.

ظرفی متوسط به ابعاد تا 20 سانتی متری یا 9 اینچ را می توانید لحاظ کنید. بهتر است مربعی شکل باشد.

در این ظرف تهیه شده نصف خمیر را پخش کنید.

در آن مرمر پنیر خامه ای را که با روش گفته شده در بالا تهیه کرده اید را اضافه کنید.

ته مانده خمیر شکلات را ریخته و با مرمر پنیر خامه ای بچرخید.

با دمای 177 درجه سانتیگراد سلسیوس (Celsius) یا 350 درجه فارنهایت (Fahrenheit) از 25 تا 30 دقیقه بگذارید عمل پخت انجام شود.

خنک که شد با شکل مربعی برش زده و میل کنید.


در ادامه با دیگر دستور پخت های شیرینی پنیری شکلاتی عسلی بر پایه عسل طبیعی آلینکو آشنا می شوید:

  • طرز تهیه شکلات عسلی
  • چیز کیک عسل و شکلات
  • شکلات شیر عسلی
  • سوهان توری عسلی با کنجد- روش اول/ روش دوم پخت سوهان توری/ روش سوم پخت سوهان توری/ سوهان عسلی مشبک
  • شکلات عسلی فندقی
  • بادام عسلی
  • سوهان شکلاتی

فروشگاه آلینکو - عسل

alinco.ir

شیرینی پنیری شکلاتی عسلی: شکلات و کره را در قابلمه ذوب کنید. کنار بگذارید تا خنک شود. مخلوط شکلات خنک شده، شکر، عسل و تخم مرغ را ترکیب کنید.


طرز تهیه شکلات عسلی- و قیمت عسل دیجی کالا در فروشگاه آلینکو

طعم باورپذیر و راحتی در پخت را می توان با شکلات عسلی تجربه کرد.

شکلات عسلی از آن دسته خوردنی ها و شیرینی هایی است که در روزهای عید و شادی بسیار کارساز بوده و انتخاب نخست خواهد بود.

ارسال شده توسط خانم سوسن ملکی روشن

شکلات عسلی

طرز تهیه شکلات عسلی

مواد لازم:

525 گرم از شکلاتی که تلخ بوده و خرد شده است

400 گرم به اندازه یک قوطی شیرعسلی

یک چهارم قاشق چایخوری وانیل

4 تا 5 بسته شکلات کیت کت یا هیس

طرز تهیه:

درون کاسه شکلات و و شیرعسلی را ریخته و بگذارید داخل مایکروویو تا ذوب شود.

ذوب کردن شکلات ها از روش بن ماری نیز قابل انجام است. در هر دو حالت باید مایه غلیظی بدست آید.

وانیل را اضافه کنید. قالب را تهیه کرده و به اندازه 18 سانتی متر کف و دیواره را با کاغذ پوشش دهید.

به مقدار نیمی از مایه ای که تهیه شده است را داخل قالب سرازیر کرده و صاف کنید.

دقت کنید مایه شکلات داغ نباشد؛ کیت کت ها را روی سطح مایه قرار دهید.

هرآنچه از مایه شکلات ها مانده است را روی شکلات ها به طوری که همه جا را بپوشاند بریزید.

اندکی از کیت کت ها به نحوی که خرد و ریز کرده باشید روی آن بپاشید.

ترکیب بدست آمده را داخل یخچال قرار دهید تا شکل بگیرید.

برش را به شکل لقمه ای انجام دهید.

نوع دیگری از پخت شکلات عسلی و یا شیرینی پنیری شکلاتی عسلی در ذهن دارید خوشحال می شویم با ما به اشتراک بگذارید.

دستور آشپزی دریافت شده از متخاطبان فروشگاه عسل طبیعی آلینکو به نام خود فرستنده دستور آشپزی منتشر می شود.

تلاش می کنیم تا از بهترین و ناب ترین دستورالعمل های مرتبط به آشپزی بواسطه عسل طبعی در نوشته های خود استفاده کنیم.

در ادامه دعوت می کنیم با انواع دیگری از دستور پخت های مرتبط به شیرینی پنیری شکلاتی عسلی آشنا شوید.


طرز تهیه والس شیرین عسل خانگی خوشمزه به روش بازاری - فروشگاه عسلی

بیسکوییت های شیرین عسل در ایران، از آن دسته خوراکی های است که روکش های شکلاتی دارد. از این روی در بیسکوییت های نوع خانگی کاربرد دارد.


طرز تهیه چیز کیک عسل و شکلات - عسل ALINCO

چیز کیک عسل و شکلات

کرم پنیری رو تهیه می کنیم. قبلش کراست را داخل یخچال می گذاریم. مخلوط کن را با پنیر ماسکارپونه به اندازه ای که نیاز است پر شود.

بعد پودر کاکائو و عسل و در کنار آن وانیل نیز اضافه می کنیم. خامه فرم گرفته شده را به مخلوطی که به دست آمده است ترکیب می کنیم.

کرم حاصل شده را روی کراست در قالب های بزرگ یا چند قالب می ریزیم. اکنون شکلات های تکه شده، اسمارتیز و مانند آن را اضافه می کنیم.

با خامه فرم گرفته شده روی دسر را پوشانده و با آجیل و غیره قابل تزیین است. بعد از 8 ساعت از یخچال برداریم.

نوآوری های شخصی خودتون رو حتما لحاظ کنید تا حاصل کار بهتر شود.


طرز تهیه شکلات شیر عسلی- سایت آشپزی های عسلی آلینکو

شکلات سفید را به شکل رنده شده در کنار شیر حاوی عسل مخلوط می کنیم.

به روش بن ماری روی شعله می گذاریم تا شکلاتی که درون شیر و عسل وجود دارد آب شود. بدین ترتیب ترکیب یکدستی حاصل خواهد شد.

مخلوط بدست آمده را از حرارت جدا کرده و شکر الک شده که به صورت پودر است را به آن می افزاییم.

به همراه پودر شکر، پودر نارگیل را نیز کم کم اضافه می کنیم تا به خمیر منسجم و قابل شکل پذیر دست یابیم.

همچنان به روش بن ماری شکلات هایی که به صورت سیاه و سفید هستند را به طور مجزا در ضرف می ریزیم تا فرایند آب کردنشان را طی کنند.

اندکی از شکلاتی که آب شده است را داخل ظرف های شکل دار یا قالب های شکلات سیلیکونی بریزید و زمان دهید تا در جای خنک شکلات صفت شود.

سپس از مواد شیر عسلی می‌ریزیم، سپس روی آن کمی شکلات آب شده ریخته و در یخچال به مدت یک تا دو ساعت می‌گذاریم تا بسته شود، سپس از قالب جدا می‌کنیم.


سوهان توری عسلی با کنجد+ عسل در فروشگاه آلینکو

دستور پخت سوهان توری با عسل

مواد لازم

50 گرم از مغز به صورت خرد شده؛ کنجد هم پیشنهاد می شود.

کره در حد 20 گرم

100 گرم از شکر

یک چهارم از قاشق چایخوری زعفران خشک آسیاب شده

یک چهارم قاشق چایخوری پودر هل

آرد سفید - امکان دارد بیشتر از مقدار معمول مصرف شود.

یک قاشق غذاخوری از به اصطلاح خامه صبحانه- غلظت نداشته باشد خوب است. مانند خامه های شرکت پاک

تزیین به سلیقه شما بستگی دارد. پودر پسته و نارگیل در اغلب موارد مورد استفاده است.

یک قاشق مرابخوری از عسل ارگانیک و مرغوب. قاشق را پر کنید.

طرز تهیه سوهان توری عسلی

روی بخار آب، داخل یک ظرف رعفران خشک و عسل و کره را به شیوه بن ماری قرار دهید تا شکل بگیرد.

شکر، آرد، پودر هل، کنجد یا پودر هر نوع از مغزها که سلیقه شما است را بعد از برداشتن ظرف از روی حرارت بیافزایید و هم بزنید.

برای غلظت مایه، خامه را بریخته و با قاشق مخلوط کنید که منسجم شود.

داخل ظرفی که امکان استفاده در فر را دارند کاغذ روغنی بگذارید. تفلون هم از ظروف پیشنهادی است.

ظرف به مقدار مشخص و کم چرب شود تا سوهان آن را جذب نکند.

مایه را با فاصله در قسمت اندرونی مجمه ای یا سینی بریزید. در حد یک فندق مایه تهیه شده را داخل قیف قرار دهید.

از آنجا که سوهان بعد از قرار گرفتن در محیط فر، با شدت حرارت پخش خواهد شد؛ فاصله را در نظر بگیرید. چرا که نمی خواهیم به هم بچسبد.

تا 200 درجه سانتی گراد فر را پیش از مصرف گرم نگه دارید. سینی را در قسمت اندرونی فر گذاشته و دورتر از آن به انتظار بمانید.

سوهانها کم کم پهن شده و می جوشند. این عملکرد کمتر از 10 دقیقه رخ می دهد.

توری شدن سوهانها در ادامه جوشیدن آنها به قوع می پیوندد. تا احساس کردید که طلایی شده است از فر بیرون بکشید.

پودر پسته را تا زمانی که سوهانهای شما نرم هستند اضافه کنید. از بادام و گردو هم می توانید بهره ببرید. بدون تعجیل بگذارید تا خنک شود.

جدا کردن سوهانها از سینی را به مرحله بعد از سرد شدن موکول کنید.

موارد مهم که باید لحاظ کرد

در صورت استفاده از گردو یا بادام بهتر است به شکل پودر به کار نبرید. بلکه خرد شود. مثلا در اندازه ماش مناسب است.

بدست آوردن خروجی خوب که حاصل دست پخت شما باشد نیازمند دقت کافی در غلظت مایه است.

هدف شما باید تهیه سوهانهای منظم و یک اندازه باشد.

حالت نخست

امتحان و تمرین پیش از مصرف کامل مایه توصیه می شود. بدین نحو که در آغاز در حد یک سوهان بر روی سینی بریزیت و در فر قرار دهید.

شکل نامنظم در ادامه شل بودن مایه پدید آمده و سوهان پهن می شود.

در این شرایط اندکی آرد به مایه بیافزایید.

حالت دوم

عدم پدید آمدن شکل توری در سوهان پخته شده.

به این معنی است که مایه تهیه شده مقداری سفت است.

در این مرحله به سراغ خامه بروید.

انقدر تمرین کنید تا اندازه طبیعی شل بودن یا سفت بودن مایه را متوجه شوید.

وانیل نیز گزینه خوبی است که به جایگزین هل کنید. به اندازه نوک قاشق چایخوری کافی است.

روش سوم پخت سوهان توری

مواد لازم

کره به اندازه چهل گرم

شکر را تا 140 گرم تهیه کنید.

زعفران را به شکل سابیده شده استفاد کنید. مصرف زیادی نخواهید داشت.

کنجد را 70 گرم محاسبه کرده و در کنار آن از مغزیجات مانند گردو یا بادام و پسته به نحوی که پودر آن دم دست شما باشد در حد همان 70 گرم خوب است.

عسل را تا 1 قاشق غذاخوری لحاظ کنید.

آرد تا دو قاشق غذاخوری خوب است.

خامه نیز دو قاشق غذاخوری باشد.

طرز تهیه سوهان عسلی مشبک

کنجد را جدا کرده و دیگر مواد موجود را هم بزنید و تا زمانی که شکر اندکی آب شد روی شعله نگاه دارید.

کنجدی که سوا شده بود را بعد از جدا کردن از منبع گرمایی، اضافه کنید. تخم خرقه هم گزینه خوبی است که خوشکل تر خواهد شد.

همانطور که در بالا گفتیم برای رفع شل بودن مواد آرد و اگر سفت بود خامه را در کنار خود داشته باشد.

در کل مایع ما باید اندکی سفت باشد.

با دمای 180 درجه از فر، روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید. به جای کاغذ خود سینی را می توانیم چرب کنیم.

یک قیف تهیه کرده و مواد را داخل آن رها ساخته و با فاصله مشخص داخل ظرف بریزید.

تا زمانی که گوشه های سوهان اندکی به تیرگی تمایل پیدا کرد مثلا تا 5 دقیقه تحمل کنید.

ذوق و ابتکار داشته باشید. از این منظر که یکی از سینی ها را تا تیره تر شد از حرارت جدا کنید؛ آن یکی را اندکی روشن تر بردارید.

برای آسایش خیالتان در جدا شدن سوهان ها از سینی، دستمال خیس یا نم دار را روی سینی بگذارید بماند.

حرارت ظرف که کاسته شد، سوهان ها را از کاغذ کنده و میل کنید.

سوهانی که آموزش دیدید از دسته های مدرن آن بشمار می رود. سنتی نیست.


طرز تهیه شکلات بادامی - alinco.ir

شکلات بادامی

برای پختن شکلات بادامی نیازی به فر ندارید و به آسانی در منزل نیز قابل تهیه است.

بعد از مرور آموزش تهیه شکلات بادامی، هر سوال که داشتید با ما در میان بگذارید تا آشپزی بهتری را تجربه کنید.

به نتیجه رسیدن این نوع شکلات، یک ساعت را نیاز دارد. نیم ساعت هم برای سرد کردن لحاظ کنید.

با 400 گرم شکلات بادامی یک شیرینی پر و پیمون خواهیم داشت.

مواد لازم:

120 گرم از پودر بادام

یک قطره اسانس بادام

200 گرم از شکلاتی که سفید و قهوه ای باشد.

شیر عسلی به مقدار 200 گرم

پودر قند را 70 گرم تهیه کنید.

بنابه سلیقه خودتان از رنگ های خاص شکلات استفاده کنید. بیشتر از 40 گرم نشود.

همینطور اگر مایل بودید از ترافل رنگی هم بهره ببرید. همچنان به میزانی که باب میل شما باشد.

طرز تهیه:

غذاساز را آماده کنید تا بادام خام را طوری که پوست نداشته باشد با خاک قند هم بزند. مراقب باشید که بادام روغن پس ندهد.

روی شعله غیرمستقیم یا بن ماری، شکلات سفید را که به مقدار 70 گرم ذوب کرده اید با شیر عسل هم بزنید.

ترکیب شیر عسل و شکلات را درون قالبی که 4 گوشه داشته باشد و زیاد هم بزرگ نباشد به نحوی که کیسه نایلون را پهن کرده باشید، اضافه کنید.

قطر شکلات و شیر عسل در درون قالب تا 1/5 سانتی متر باشد. قالب را داخل یخچال بگذارید تا فرم بگیرد.

با کاتر و فرم دلخواه شکلات های خود را قالب زده؛

و در شکلات قهوه ای یا سفیدی که به صورت بن ماری ذوب کرده اید قرار دهید تا شکلات های بادامی قهوه ای یا سفید را تهیه کنید.

با افزودن رنگ خوراکی به مخلوط شیر عسلی، رنگی ترین شکلات خود را درست کنید.

یک قیف تهیه کنید و شکلات عسلی را داخل آن ریخته و بدون قالب گیری سخت، با اندازه های کوچک، هر طور که مایل بودید شکل دهید.

ترافل یا حتی شکلات قهوه ای - نزدیک به سیاه- را برای تزیین پیشنهاد می کنیم.

کاغذ روغنی را داخل مجمه ای یا سینی و هر چیزی که سطح بزرگ داشته باشد جای دهید و شکلات های آماده را روی کاغذ بریزید.

و با ترافل های رنگی تزیین کنید.

مجمه ای را داخل یخچال بگذارید تا شکلات ها شکل بگیرند.

محل نگهداری را جایی خشک و خنک در نظر بگیرید.


طرز تهیه چیز کیک عسلی بسیار خوشمزه - خرید از فروشگاه عسل alinco.ir

مواد تشکیل دهنده و طرز تهیه چیز کیک عسلی:

آب گرم به مقدار 60 میلی لیتر

عسل در حد 20 گرم

ژلاتین 10 گرم کافی است

140 گرم کوکی به شکل خرد شده

نمک به صورتی که ذوب کرده باشید تا 70 گرم

زرده تخم مرغ یک عدد

آب در حد 25 گرم

شکر را تا گرم لحاظ کنید.

پنیر از نوع ماسکارپونه به اندازه 150 گرم باشد

آب لیمو 5 گرم کافی است.

یک چهارم از فنجان یا 300 گرم خامه فرم گرفته یعنی 60 درصد خامه زده شده

هلو در شربت به تعداد 5 تا 7 قطعه

رنگ زرد

روش تهیه:
کره ذوب شد را در کنار کلوچه های خرد شده هم زده و در ظرفی که برای پخت است گذاشته و داخل یخچال قرار دهید.

ظرف دیگری تهیه کرده و زرده تخم مرغ و شکر را همراه با عسل مخلوط کنید. ظرف را روی آب داغ بگذارید.

ژلاتین و خامه فرم گرفته و پنیر خامه ای در ادامه مواد افزوده شوند.

مقداری از ترکیب حاصل شده را رویی خمیر کلوچه ریخته و هلو را افزوده و مواد آماده شده را برای پوشاندن هلو ها اضافه کنید.

تا 30 دقیقه صبر کنید تا در یخچال بماند. باقی ترکیب را رنگ داده و روی آن بریزید.

از دو تا 3 ساعت فریز کرده و سطح آن را با عسل پوشش دهید.


شکلات عسلی فندقی| شیرینی عسلی| "پژوهش ساوالان.."

شکلات عسلی فندقی

مواد لازم برای تهیه شکلات عسلی فندقی

200 گرم از فندق خرد شده

400 گرم از شکلات تخته ای

یک لیوان شیر عسل

طرز تهیه

قسمت داخل یک ظرف ترجیحا مستطیل را با ورق نسوز یا فویل پوشش داده یا چرب کنید.

از شکلات هایی که تخته ای هستند را به اندازه 300 گرم از آن ها را به شکل خرد شده روی بخار آب در یک کاسه قرار دهید.

این کار برای آب شدن شکلات ها انجام می شود. شیر عسلی و مغزهای فندق را به شکلات که تهیه کرده اید افزوده و هم بزنید.

داخل ظرفی مواد آماده شده را ریخته و روی آن را صاف کنید.

از شکلات تخته ای که مقداری باقی مانده است به مقدار 100 گرم را آب کرده و روی مخلوط تهیه شده بریزید.

پودر فندق را روی شکلات ها هم اضافه کرده و تا 2 ساعت زمان دهید تا داخل یخچال بماند.

بعد از سرد شدن و سپری شدن حدود 2 ساعت، به مکعب های همسان تقسیم کرده و داخل ظرف گذاشته و سرو شود.

نیازی به خرید شیر عسلی ندارد. می توانید خودتان هم تهیه کنید.

مدت زمانی نگهداری شکلات عسلی فندقی تا یک ماه نیز قابل تخمین است.

طرز تهیه شیر عسلی

3 تا 5 قاشق غذاخوری عسل را همراه با شیر داغ به میزان یک لیوان و محتوایاتی مانند گردو، پسته، بادام و نارگیل و هرآنچه خوب می دانید.


بادام عسلی- عسل آلینکو

معصومه نصیری

مربی آشپزی و شیرینی پزی

مواد لازم:

یک پیمانه شکر

یک پیمانه بادام هندی به شکل خام

دو قاشق سوپ خوری کره

طرز تهیه:

برای گرفتن بوی خامی بادام آن را تست کنید.

به اندازه ای که اندکی از داخل ماهیتابه یعنی سطح آن را پوشش دهد، شکر می ریزیم.

تا جایی از ماهیتابه دیدیم که شکر ذوب شده است، همچنان شکر اضافه می کنیم.

تا جایی که شکر خوب آب و تمام شد این عمل را ادامه می دهیم.

تذکر

در فرایند این نوع آشپزی و تهیه بادام عسلی به قاشق نیاز ندارید. اگر اصرار در کاربرد این وسیله را داشتید، قاشق چوبی را توصیه می کنیم.

بعد از افزودن کره خیلی زود هم بزنید. در ادامه سراغ بادام هندی رفته و بعد از افزودن به ترکیب همچنان هم بزنید.

این همه سرعت برای گریز از نسوختن مواد است. دیگر کافی است. ماهیتابه را از منشاء حرارت دور کنید.

مواد بدست آمده را در حد یک قاشق مرباخوری بر سطح کاغذی که روعنی است ریخته و بعد از آنکه خنک شد از آن می کَنیم.

یک بار گفتیم که سرعت کار مهم است. همه این تاکیدها برای تیره نشدن بیش از حد شیرین ها است. و این به سبب داغ بودن ماهیتابه حاصل می شود.

تیره گی یک شیرینی به ذائقه و ذوق و سلیقه شما بستگی دارد. اما لحاظ کردن استانداردها و عرف های شیرینی پزی نیز پیشنهاد می شود.


آشنایی با روش تهیه سوهان شکلاتی - فروشگاه پژوهش ساوالان..

hamshahrionline.ir

آشنایی با روش تهیه سوهان شکلاتی

وقتی مخلوط آجیل را استفاده کردید مقدار بادام را بیشتر لحاظ کنید.

مواد لازم:

4 قاشق غذاخوری آب

115 گرم شکر

20 گرم کره

115 گرم مخلوطی از فندق و گردوه و پسته و بادام

200 گرم شکلات

طرز تهیه:

ظرفی که در نظر دارید مانند یک سینی از جنس فلز را چرب کنید.

شکر را همرا با آب در ظرفی که تفلون نباشد روی شعله بگذارید.

برای بدست آوردن کارامل ترکیب حاصل شده را هم نزنید و صبر کنید تا آرام بجوشد تا شکر حل شود.

اجازه ندهید تا شکر روی دیواره های ظرف چسبیده و بسوزد. قلم موی را خیس کرده و اطراف شیره را نم ناک کنید

20 گرم کره را با مخلوط آجیل با هم به کارامل اضافه کنید. این کار را هنگامی که کارامل رنگ خوب دلچسبی گرفت انجام دهید.

کره که آب شد آجیل را بریزید. بعد مواد را هم بزنید.

سطح فلزی ظرفی که تهیه کرده اید را با مواد آماده شده پوشانده و منتظر باشید تا منسجم شود.

سوهان را با کاتر یا هر تیزی که بتوان برش داد، به اشکال مدنظر درآورید.

شکلات را آب کنید. این کار را به شیوه بن ماری یا همان بخار آب انجام دهید. به این نوع ذوب کردن، روش غیر مستقیم هم گفته می شود.

سوهان هایی که برش داده اید را به دفعات نهایتا دو بار داخل شکلات قرار دهید تا آغشته شود.

از قسمت زیرین سوهان بریده شده برای شکلاتی کردن آن استفاده کنید.

تلاش کنید همه جهات سوهان شامل دواره و کناره ها و روی آن در شکلات قرار گرفته باشد.

بعد از فرو کردن سوهان در شکلات آن هم با توجه به روشی که گفتیم، روی کاغذی که روغنی است سوهان ها را بگذارید بماند.

انسجام گرفتن سوهان ها نشان از آماده شدن برای مصرف آن است.

دیدگاه خود را بیان کنید
Code Image