سینه بوقلمون و گیاهان علفی با عسل

سینه بوقلمون و گیاهان علفی با عسل: مرغ گوشتی را از قبل گرم کنید. رک فر را در فاصله 6 اینچ از منبع گرما قرار دهید. عسل، مریم گلی و .. را با هم ترکیب کنید.

سینه بوقلمون و گیاهان علفی با عسل: مرغ گوشتی را از قبل گرم کنید. رک فر را در فاصله 6 اینچ از منبع گرما قرار دهید. عسل، مریم گلی و .. را با هم ترکیب کنید.

مرکز فروش عسل
فروشگاه عسل صاف شده آلینکو
مرکز فروش عسل
فروش خرده و عمده عسل
عسل آلینکو
فروش خرده و عمده عسل
سایت فروشگاهی آلینکو  ALINCO.IR
سایت فروشگاهی آلینکو ALINCO.IR
سایت فروشگاهی آلینکو ALINCO.IR

سینه بوقلمون و گیاهان علفی با عسل

سه‌شنبه ۲۸ دی ۱۴۰۰  ۰ نظر    بازدید

سینه بوقلمون و گیاهان علفی با عسلعسل با سینه بوقلمون و گیاهان علفی و دارویی

گوشت از سینه یا پستان بوقلمون HERBED

دستور پخت برای برای شش نفر

مواد لازم

عسل- یک دوم از یک فنجان

آب پرتقال- یک چهارم از فنجان

کره یا مارگارین- دو قاشق به شکل آب شده

مریم گلی- یک دوم از قاشق چایخوری به صورت خشک شده

آویشن خشک- یک قاشق چایخوری

سیر- یک میخک و به نحوی که خرد شده باشد.

نمک- سه چهارم از قاشق چایخوری

فلفل- یک چهارم از قاشق چایخوری

سینه بوقلمون- به اندازه 900 گرم گوشت بدون استخوان و بدون پوست را تهیه کنید.

نحوه پخت

پیش از آغاز فرایند پخت، بهتر است از قبل مرغ گوشتی را گرم کرده باشید.

رک فر را با حد فاصله مناسب ۱۵.۲۴ یا همان ۱۵ سانتی متر از منبع گرما قرار دهید.

مراحل مخلوط کردن مواد را آغاز کنید. مواد ما به این شرح است: کره، مریم گلی، آویشن، نمک، فلفل، آب پرتقال، سیر و عسل.

بر روی یک طوری که داخل ظرف گوشتی قرار داده اید سینه بوقلمون را بگنجانید.

و با فرچه یا مسواک حاوی اندکی عسل، گوشت را آغشته به عسل کنید.

با مخلوطی که پیش از این محیا کرده اید گوشت را فرچه بزنید. به یاد داشته باشید که بوقلمون را یکبار بچرخانید.

و تا موقعی که اندرون گوشت بوقلمون صورتی شود ادامه دهید. این عمل ممکن است تا 40 دقیقه زمان بر باشد.

پس از پخت کامل و پیش از برش گوشت، به مدت پنج دقیقه منتظر مانده بعد اقدام کنید.

در ادامه دستور پخت ها و نکات آشپزی دیگری

هم پیشنهاد شده است:

بوقلمون با سس عسلی

ران بوقلمون برشته شده با عسل و خردل

سیخ بوقلمون با سس خردل و عسل

چرا مسیحیان سال نو را با بوقلمون شروع می‌کنند؟

خوراک ترش و شیرین با گوشت بوقلمون

استیک بوقلمون با سس سویا و زنجبیل

خواص گوشت بوقلمون

فیله بوقلمون با زنجبیل. بوقلمون کبابی در سس بادام

دستور پخت بوقلمون با لایه نمک


هلن|بازاریابی محتوایی- کمک ویراستار/ ویراستاریار

alinco.ir

سینه بوقلمون و گیاهان علفی با عسل: مرغ گوشتی را از قبل گرم کنید. رک فر را در فاصله 6 اینچ از منبع گرما قرار دهید. عسل، مریم گلی و غیره را با هم ترکیب کنید.


بوقلمون با سس عسلی - پایگاه تخصصی زنبور عسل ایران فروشگاه تخصصی عسل آلینکو

مواد مورد نیاز این نوع پخت را تهیه کنید.

یک عدد بوقلمون به اندازه دو تا سه کیلو کافی است.

یک دوم از پیمانه کره که تقریبا با هشتاد گرم از لحاظ وزنی برابری می کند را دم دست داشته باشید.

افزودنی هایی مانند نمک و فلفل را به حدی که نیازتان است در نظر بگیرید.

دو عدد پرتقال به شکل خرد شده درست کنید.

به همین مقدار نیز نارنگی را خرد کرده و آماده کنید.

دو عدد سیب قرمز و غیره.

ادامه مواد را شما با ابتکار و تمرکز خودتان به نحوه شایسه ای ادامه دهید. نتیجه این دستور را از طریق پیام در سایت با ما به اشتراک بگذارید.


ران بوقلمون برشته شده با عسل و خردل - قیمت عسل طبیعی کوهی

بوقلمون را یعنی قسمت ران آن را برشته کنید.

این بخش برشته کردن را همراه با عسل طبیعی و خردل انجام دهید.

گوشت را بشورید و با دستمالی که بتواند آب زیادی را جذب خود کند، خشک کنید.

نمک به مقداری که معیین کرده اید بیافزایید.

فلفل نیز به همین ترتیب در حدی که نیاز دارید اضافه کنید.

گوشت را در ظرف آشپزی بزرگی مانند انواع ماهیتابه هایی که هستند بگذارید و به پخت و پز خود ادامه دهید.

برشته کردن ران بوقلمون که با عسل و خردل آغشته شده باشد، ترکیب هیجان انگیزی است.


دستور آشپزی سیخ بوقلمون با سس خردل و عسل| فروشگاه alinco.ir

موادیی که برای تهیه سیخ بوقلمون محیا کرده ایم را به شکل مساوی برش می زنیم.

همه گوشت های بوقلمونی که برش داده ایم را روی سیخ هایی که چوبی هستند می گذاریم.

برای خوش پخت کردن و لذیذ شدن گوشت از سس استفاده می کنیم.

به این نحو که سس مدنظر ما مایونز باشد و به اندازه سه چهارم از یک پیمانه کافی است.

دانه خردل نیز یک چهارم فنجان به صورت درشت باشد.

سس خردل را با عسل نیز می توانید آغشته کنید.

ران بوقلمون هم بعد از برشته شدن می تواند با عسل و خردل آغشته شود. ترکیب عسل در گوشت بوقلمون کارکردهای فراوانی دارد.alitoys.ir


چرا مسیحیان سال نو را با بوقلمون شروع می‌کنند؟ - قیمت عسل در فروشگاه آلینکو

اگر اهل و از طرفداران عسل طبیعی باشید شما نیز روزهای خوب خود را می توانید با عسل آغاز کنید.

به مقدار سه قاشق غذاخوری از عسل ارگانیک را از یک منبع و مرجع معتبر عسل فروشی تهیه کنید.

به اندازه یک عدد از فلفل دلمه ای قرمز و سیب زمین و مقداری سیر بخرید.

بعد از اینکه روغن را به خوبی در ظرف مناسبی داغ کردید بعد از آن سیر و سیب زمینی را اضافه کنید.

با ادامه دادن به این نحو پخت از غذا، دیدید که شما هم یک عید زیبا را با مصرف بوقلمون با عسل تجربه کنید.

عسل ۳ قاشق غذاخوری; فلفل دلمه قرمز ۱ عدد. طرز تهیه: ابتدا روغن را ریخته و صبر می‌کنیم تا به خوبی داغ شود؛ سپس سیر، سیب‌زمینی، ...


خوراک ترش و شیرین با گوشت بوقلمون - شرکت عسل پژوهش ساوالان..

آشپزی با گوشت بوقلمون

یک خوراکی خوشمزه ترش و شیرین با گوشت بوقلمون

برای چهار نفر موادی که باید تهیه کنید:

به شکل پخته شده از گوشت بوقلمون به میزان 450 گرم

به شکل نواری خرد شده از فلفل دلمه ای به رنگ سبز به تعداد یک عدد

زیتون اما روغن آن در حد یک قاشق غذاخوری

به شکل درشت خرد شده از یک عدد پیاز با اندازه متوسط

چیلی به نحوی که دانه نداشته باشد و خرد کرده باشید یک عدد

هویج به شکل نواری خرد شده باشد و به اندازه یک عدد از نوع بزرگ آن در حدود 175 گرم

آناناس اما کمپوت این میوه در حد 220 گرم

گوجه فرنگی اما رب گوجه فرنگی در حد یک قاشق غذاخوری

سویا اما سس آن به اندازه یک قاش غذاخوری

عسل طبیعی در حد 2 قاشق غذاخوری

ذرت به شکل آرد در حد یک قاشق غذاخوری

سیب اما سرکه آن به مقدار یک قاشق غذاخوری

از گروه سبزیجات جعفری تازه برا تزیین و پذیرایی

به شکل پخته شده مقداری نیز برنج همچنان برای سرو

طرز تهیه

در قطعات کوچک به اندزه یک و نیم سانت را لحاظ کنید و گوشت بوقلمون را بر همان اساس تکه تکه کنید.

آب جوش کافی تهیه کرده و فلفل سبز را در مدت دو دقیقه در آن قرار داده بعد آبکشی کنید.

برای گرم کردن روغن، در یک ماهیتابه متوسط این کار را انجام دهید.

در مدت پنج دقیقه در روغنی که محیا کرده اید پیاز و چیلی را همراه هویج تفت دهید.

زمان آن رسیده است که گوشت بوقلمون را که پیش از این در اندازه های مناسب تکه تکه کرده اید را بیافزایید.

به اندازه دو سانتی تکه های کمپوت آناناس را قطعه قطعه کنید.

برای اینکه بتوانیم به یک حجم 350 سی سی بدست آوریم، آب کمپوت آناناس را با اندکی آب هم بزنید.

رب گوجه فرنگی را با نصف آب آناناس هم بزنید و با عسل طبیعی و سس سویا داخل ماهیتابه بریزید.

زمان دهید تا به مدت 5 تا 8 دقیقه جوش بزند.

به ماهیتابه فلفل سبز را افزوده و هم بزنید.

با ته مانده آب آناناس آرد ذرت را مخلوط کرده و در کنار سرکه و تکه های آناناس که پیش از این تهیه کرده اید را در ماهیتابه قرار دهید.

در مدت 2 دقیقه برای این که سس آن غلظت پیدا کند و در کنار آن به منظور گرم شدن گوشت بوقلمون آرام هم بزنید تا به حد پخته شود.

جعفری و برنج پخته شده که در مرحله تهیه مواد اولیه برای دستور پخت سینه بوقلمون و گیاهان علفی با عسل گفته شد را برای تزیین استفاده کنید.


استیک بوقلمون با سس سویا و زنجبیل - شرکت آلینکو

آشپزی با گوشت بوقلمون

سس سویا و زنجبیل همراه با استیک بوقلمون

برای چهار نفر می توانیم مواد موردنیازی که به شرح زیر می پردازیم را تهیه کنیم.

چهار عدد از فیله بوقلمون به نحوی که برش دهیم به اندازه یک کیلوگرم

هفت و نیم سانتیمتر از زنجبیل به صورت رنده شده

شش شاخه از پیازچه به شکلی که خرد شده باشد.

دو قاشق غذاخوری سس سویا

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

دو قاشق غذاخوری سرکه سیب

لیمو به نحوی که رنده کرده باشیم و البته آب گیری شده باشد و به اندازه دو عدد کافی است.

عسل گرم شده یا رقیق شده باشد و در حد یک قاشق غذاخوری

برای تزین می توانید از کاهو و خرمالو بهره ببرید. میزان مشخصی ندارد هر مقدار که ذائقه و سلیقه شما اجازه می دهد.

نحوه پخت

روی استیک ها سه برش ایجاد کنید. قبل از برش روی استیک ها را تمیز کنید. برش ها به شکل پشت رو در هر دو طرف استیک ها ایحاد کنید.

همه این مواد را با هم مخلوط کنید: عسل، زنجبیل، پیازچه، سس سویا، روغن، پوست لیمو، آبلیمو، روغن و سرکه

همه آنچه که تهیه کرده اید را روی استیک ها اضافه کرده درب آن را ببنید و تا 30 دقیقه در یخچال نگهدارید تا سرد شود.

حتما در این سی دقیقه استیک را پشت و رو کنید.

دستگاه گریل را وقتی که برای پخته شدن آماده شد روشن کنید.

از 8 تا 10 دقیقه استیک ها را روی دستگاه گریل قرار دهید و تا پخته شدن آن صبر کنید.

مواد تزیین که کاهو و خرمالو بود را استفاده کرده و سرو کنید.


خواص گوشت بوقلمون - فروشگاه alinco.ir

مزیت عسل؛

ایمنی سازی عسل در مزیت این ماده شیرین مقام اول را دارد.

مزیت بوقلمون:

این حیوان اگر به پوشش گیاهی طبیعی که تنوع رویش گیاهان نیز روند و پراکندگی عادی را در طبیعت دارند دسترسی داشته باشد فی نفسه مزیت است.

بوقلمون در ذات خود از نظر امگا 3 اهمیت فراوانی دارد.

با توجه به دسترسی به پوشش گیاهی طبیعی در نسبت با بوقلمون های کارخانه ای امتیاز بالاتر از بابت امگا 3 افزونتر و موثرتری را خواهد داشت.

بوقلمون های مرتعی با دسترسی به پوشش گیاهی نیز از نظر امگا 3 بیشتر از بوقلمون های کارخانه حایز اهمیت هستند.


فیله بوقلمون با زنجبیل. بوقلمون کبابی در سس بادام

به یک پیشنهاد بسنده می کنیم.

عسل و زنجبیل را به پوست آغشته و خوب چرب کنید.

بعد پرتقال ها را بیافزایید.

زمانی که خورشت را تهیه می کنید حتما تمام نقاط بوقلمون و فیله این گوشت را در سس بلغتانید.


دستور پخت بوقلمون با لایه نمک - آلینکو | ALINCO

هر آنچه برای تهیه بوقلمون با یک لایه از نمک نیاز است:

5 یا 6 کیلوگرم از بوقلمون کامل

کره به مقدار 4 قاشق غذاخوری

عسل به اندازه نصف پیمانه کفایت می کند.

از یک لیمو به اندازه نصف آن به شکل پوست

آویشن به مقدار 1 قاشق غذاخوری

سفیده تخم مرغ در حد 4 پیمانه

دانه فلفل 2 پیمانه

نمک کوشر یعنی نمک بدون ید تا 32 پیمانه

نکته بسیار مهم و جالب

با اینکه اندکی تعجب ما را بدنبال دارد، اما این مساله حقیقت دارد که نمک به مقدار فراوان مثلا 30 تا 40 پیمانه که ما در این جا به 32 پیمانه از نمک اشاره کردیم، پخت غذا را تسریع می بخشد.

لایه ضخیم نمک کار پخت غذا را سهولت بخشیده و موجب حفظ رطوبت و نهایتا غذای آبدار را تحویل شما می دهد.

نه برای همه نوع غذا بلکه در پختن بوقلمون و مرغ و حتی ماهی چنین سبک در آشپزی را می توانید تجربه کنید.

دیدگاه خود را بیان کنید
Code Image