گرانیتای شیرین چای نعناع و عسل

گرانیتای شیرین چای نعناع و عسل؛ آب را به جوش آورید. کیسه های نعناع و چای را درون یک پارچ یا کاسه بزرگ قرار دهید. آب جوش را با احتیاط روی کیسه های نعناع و چای بریزید.

گرانیتای شیرین چای نعناع و عسل؛ آب را به جوش آورید. کیسه های نعناع و چای را درون یک پارچ یا کاسه بزرگ قرار دهید. آب جوش را با احتیاط روی کیسه های نعناع و چای بریزید.

گرانیتای شیرین چای نعناع و عسل

شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۹  ۰ نظر    بازدید

گرانیتای شیرین چای نعناع و عسل

گرانیتای شیرین چای نعناع و عسل

عناصر

3 فنجان- آب

1/2 فنجان- برگ نعناع بسته بندی شده

2- کیسه های چای سیاه

1/4 فنجان- عسل

جهت ها

آب را به جوش آورید. کیسه های نعناع و چای را درون یک پارچ یا کاسه بزرگ قرار دهید. آب جوش را با احتیاط روی کیسه های نعناع و چای بریزید. شیب دار، پوشیده شده، به مدت 5 دقیقه. صاف کنید تا نعناع را بردارید و کیسه های چای را دور بریزید. عسل را بهم بزنید. کمی خنک شود.

مخلوط چای را در یک ظرف فلزی 8 در 8 اینچی بریزید. روی ظرف را ببندید و به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید. ظرف را از فریزر برداشته و مخلوط را با چنگال خراشیده و هرگونه توده را خرد کنید. 20 دقیقه اضافی فریز کنید. برداشته و تراش دهید. هر 20 دقیقه این کار را تکرار کنید تا مخلوط نرم شود.

دیدگاه خود را بیان کنید
Code Image