گرانیتای شیرین چای نعناع و عسل

گرانیتای شیرین چای نعناع و عسل؛ آب را به جوش آورید. کیسه های نعناع و چای را درون یک پارچ یا کاسه بزرگ قرار دهید. آب جوش را با احتیاط روی کیسه های نعناع و چای بریزید.

گرانیتای شیرین چای نعناع و عسل؛ آب را به جوش آورید. کیسه های نعناع و چای را درون یک پارچ یا کاسه بزرگ قرار دهید. آب جوش را با احتیاط روی کیسه های نعناع و چای بریزید.

مرکز فروش عسل
فروشگاه عسل صاف شده آلینکو
مرکز فروش عسل
فروش خرده و عمده عسل
عسل آلینکو
فروش خرده و عمده عسل
سایت فروشگاهی آلینکو  ALINCO.IR
سایت فروشگاهی آلینکو ALINCO.IR
سایت فروشگاهی آلینکو ALINCO.IR

گرانیتای شیرین چای نعناع و عسل

سه‌شنبه ۲۸ دی ۱۴۰۰  ۰ نظر    بازدید

گرانیتای شیرین چای نعناع و عسلگرانیتای شیرین چای نعناع و عسل

مواد مورد نیاز

آب- سه فنجان

برگ نعناع به صورت بسته بندی شده- یک دوم از فنجان

چای- به شکل کیسه های چای سیاه دو عدد

عسل طبیعی- یک چهارم از فنجان

روش تهیه

سعی کنید ابتدا سراغ جوش آوردن آب بروید.

داخل پارچ و حتی کاسه ای که اندکی بزرگ باشد، کیسه های نعناع و چای را جای دهید.

آبی که پیش از این جوشانده اید را با احتیاط روی کیسه های نعناع و چای بریزید.

به نحوی که شیب داشته باشد و پوشانده شده در بازه زمانی پنج دقیقه صاف کنید تا زمانی که نعناع را برداشته و کیسه ها یا طوری های چای را به عنوان دور ریز کنار گذاشته بگذارید کمی خنک شود. بعد عسل را هم بزنید.

ترکیب چای بدست آمده را داخل ظرفی که از جنس فلز و در ابعاد هشت در هشت باشد قرا دهید.

تا یک ساعت در فریزر به صورتی که روی ظرف فلزی را پوشانده باشید بگذارید بماند.

ظرف خود را از فریزر جدا کرده و ترکیب حاصل شده را با وسیله ای مانند چنگال بتراشید تا کوچکترین توده را ریز ریز کرده باشید.

به مدت بیست دقیقه بیشتر بگذارید در فریز بماند. از آنجا جدا کرده و بتراشید.

برای بدست آوردن مخلوط نرم، مدام هر 20 دقیقه یک بار چنین روندی را ادامه دهید.

در ادامه با دیگر روش های تهیه گرانیتای شیرین چای نعناع و عسل بر پایه عسل طبیعی آلینکو آشنا می شوید:

طرز تهیه چای شیرین گرانیتا نعناع و عسل طبیعی

دمنوش نعناع و عسل؛ روش تهیه معجونی عالی و پر خاصیت

چای با طعم نعناع و لیمو ترش

دمنوش نعناع برای 3 مورد درمانی مهم + مهمترین خواص | نعنا زنجبیل لیمو

چای انگلیسی - چای عسل برای گلو درد

طرز تهیه گرانیتای خیار و نعناع | چای و عسل برای سرماخوردگی

شربت گرانیتای خیار و نعناع | چای و عسل

دسر گرانیتای ایتالیایی | مضرات چای و عسل


گرانیتای شیرین چای نعناع و عسل| فروشگاه عسل طبیعی آلینکو

alinco.ir

گرانیتای شیرین چای نعناع و عسل؛ آب را به جوش آورید. کیسه های نعناع و چای را درون یک پارچ یا کاسه بزرگ قرار دهید.


طرز تهیه چای شیرین گرانیتا نعناع و عسل طبیعی | نعنا و عسل

با تهیه چاپی شیرین گرانیتا نعنا و عسل طبیعی می توانید چهار و حتی شش نفر را سرو کنید.

جوشاندن آب نخستین مرحله در هر نوع چای محسوب می شود.

پیش از اقدام به درست کردن این چای دلچسب حتما برگ های نعناع و چای کیسه ای را داخل ظرفی که عمق داشته باشد قرار دهید.

هنگام افزودن نعناع پروتکل خاصی نیاز نیست. اما مقدار نعناع را بین پنج و ده برگ که تازه باشد در نظر بگیرید.


دمنوش نعناع و عسل؛ روش تهیه معجونی عالی و پر خاصیت | لیمو عسل و نعنا

چای نعناع با عسل یک نوشیدنی مفید و خوشمزه برای آرامش اعصاب و شل سازی عضلات به حساب می‌آید. در واقع یکی از خواص نعناع و عسل می تواند همین باشد.

از خاصیت های مهم در مصرف چای نعناع و عسل خوب، خواص درمانی آن است.

از شگفتی های درمانی موجود در چای نعناع و عسل در قالب نوشیدنی گرم، آرامش بخشی در اعصاب و شکل کنندگی عضله ها را باید اشاره کرد.

همین ویژگی درمانی شاید از مهمترین بهره ای است که از بابت نکات موثر در سلامتی به آن اشاره کرد.


طرز تهیه چای با طعم نعناع و لیمو ترش | طرز تهیه چای عسل و با خرید عسل طبیعی

از چای و طرز تهیه چای با طعم نعنا و لیمو ترش و انواع نوشیدنی ها و طرز تهیه غذاهای خوشمزه با عسل را در فروشگاه آلینکو از ما بپرسید.


دمنوش نعناع برای 3 مورد درمانی مهم + مهمترین خواص | نعنا زنجبیل لیمو

ما به ازای مناسب برای قهوه یا هر نوع نوشیدنی دیگر که به عنوان چای شهرت یافته اند می تواند دمنوش هایی از جنس نعناع باشد.

دمنوش نعناع تاثیرگذاری خوبی در بسیاری بیماری ها دارد. از جمله این موارد اسهال، دل درد، آرامش اعصاب یا حتی سرماخوردگی و غیره است.

توصیه ای بسیار قدیمی که تقریبا همه ما از فرایند تهیه آن آگاه هستیم چایی با لیمو ترش و عسل است.

به این شکل که عسل طبیعی را به اندازه ای که دلتان را نزند در کنار آب لیمو ترش تازه با لیمو عمانی به اندازه کم، هم بزنید بعد میل کنید.

شاید همین ترکیب برای بسیاری از امراضی که ناخواسته بدان مبتلا می شویم همچون اکسیر عمل کند. در اغلب مواردی برای بمیاری های غیر حاد ما چنین بوده است.


چای انگلیسی - چای عسل برای گلو درد

آب جوش پای ثابت همه نوع چای با خاصیت آرامش بخش یا سلامت محور است.

بی معطلی آب جوش خود را به راه بیاندازید معجونی که نزد همه ما از جایگاه ویژه ای برخوردار است را تهیه کنیم.

به آب جوش خود 1 چای کیسه ای سیاه یا همان تی بگ را اضافه کنید.

از 1 فنجان در حد 1/3 از آن را با شیر مقوی و تازه پر کنید.

حال عسل طبیعی و ارگانیک خود را که از اصالت آن مطمئن هستید به این مخلوط چای بیافزایید.

می توانید به جای عسل، شکر نیز در نظر بگیرید. اندازه آن نیز به دلخواه شما بستگی دارد.

از مخلفات دیگر و تاثیرگذار در لذت بخشیدن به طعم چای اصل دارچین است.

برای گرانیتای خیار و نعناع همه این موارد را می توانید لحاظ کنید.


طرز تهیه گرانیتای خیار و نعناع | چای و عسل برای سرماخوردگی و قیمت عسل طبیعی وحشی

در نوشته پیشین یعنی دو خط بالا توضیح مفصلی از اثرگذاری چای در تسریع روند بهبود سرماخوردگی و پیرو آن گلودرد آوردیم.

همه مخلفاتی که در بالا آورده ایم را در نظر گرفته بعد به تهیه گرانیتای خیار و نعناع بیاندیشید.

گراینتای خیار و نعناع از آن دسته کولرهای دست ساز است که تاثیر معرکه ای در خنک سازی شما خواهد داشت. آن هم در اوج یک روز گرم و تابستانی.

بستنی اولین گزینه ای است که ما به درست یا اشتباه، عادت به مصرف آن در روزهای گرم کرده ایم.

آلترناتیو ایده آل بستنی در تابستان همین گرانیتای خیار و نعناع است.

تنها نکته ای که باید اشاره کنیم، میزان عسل طبیعی مصرفی در فرایند تهیه گرانیتای خیار و نعناع است. این مقدار را یک دوم از قاشق غذاخوری در نظر بگیرید.


شربت گرانیتای خیار و نعناع | چای و عسل

در فرایند تهیه گرانیتای خیار و نعناع از افزودنی های دیگر که می توان به آن اشاره کرد یک ماده فرآوری شیرینی است که برای همه ما نام آشنایی دارد.

بله سنکنجبین هما شیرین کننده ای است که در کنار عسل ارگانیک برای یک نوشیدنی سرد کاربرد حیاتی دارد.

گلاب نیز از دیگر افزودنی هایی است که بسیار در تغییر طعم یک نوشیدنی سرد و حتی نوشیدنی های گرم کارساز است.

به این موارد عسل طبیعی را هم اضافه کنید تا نوشیدنی اصل شما محیا شود.

عسل اصل را به شکل شیره عسل یعنی بدون موم با گلاب مخلوط کنید.

بعد گلاب را با عرق نعنا در حد نصف فنجان عسل که از پیش تهیه کرده اید یا سنکنجبین بر حسب ذائقه و مزاج خود یکی را یا هر دو را انتخاب کنید.

با نیمی از یک فنجان که حاوی لیموترش است با خیار به اندازه یک عدد کافی است و هر افزودنی دیگر که برایتان دلچسب است.


دسر گرانیتای ایتالیایی | مضرات چای و عسل

دسر گرانیتای ایتالیایی چیست؟

گرانیتای ایتالیایی از آن دسته از دسرهایی است که در فصل های گرم و بهاری طرفداران خاص خود را دارد.

در ترکیب این نوع دسر مواد و طعم دهنده های هستند که غالبا به شکل ثابت از آن ها بهره برده می شود.

از جمله این طعم دهنده های طبیعی لیمو ترش است.

نارگیل و گل یاس را به همراه قهوه و بادام به عنوان مواد مناسب در دسر گرانیتای ایتالیایی استفاده می کنند.

نعنا نیز از دیگر مکمل های موردنظر در چنین گرانیتایی بشمار می رود.

در نظر داشته باشیم که دسر گرانیتای ایتالیایی مخصوص یک فصل خاص نیست.

از این روی در فصل های گرم از سال یا فصل بهار، گونه های مختلفی از توت یا هر نوع خوردنی دیگر را که موردپسند باشند را در فهرست مواد گرانیتای ایتالیایی، سیاهه کنید.

در تهیه این نوع گرانیتا استفاده از عسل بیشتر از یک دوم قاشق غذاخوری توصیه نمی شود.

در مجموع میزان بهره گیری از هر نوع شیرین کننده ها یا افزودنی های دیگر به سلیقه و مزاج شما بستگی دارد.

دیدگاه خود را بیان کنید
Code Image