گرانیتای شیرین چای نعناع و عسل
شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۹
۰ نظر
بازدید
گرانیتای شیرین چای نعناع و عسل
عناصر
3 فنجان- آب
1/2 فنجان- برگ نعناع بسته بندی شده
2- کیسه های چای سیاه
1/4 فنجان- عسل
جهت ها
آب را به جوش آورید. کیسه های نعناع و چای را درون یک پارچ یا کاسه بزرگ قرار دهید. آب جوش را با احتیاط روی کیسه های نعناع و چای بریزید. شیب دار، پوشیده شده، به مدت 5 دقیقه. صاف کنید تا نعناع را بردارید و کیسه های چای را دور بریزید. عسل را بهم بزنید. کمی خنک شود.
مخلوط چای را در یک ظرف فلزی 8 در 8 اینچی بریزید. روی ظرف را ببندید و به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید. ظرف را از فریزر برداشته و مخلوط را با چنگال خراشیده و هرگونه توده را خرد کنید. 20 دقیقه اضافی فریز کنید. برداشته و تراش دهید. هر 20 دقیقه این کار را تکرار کنید تا مخلوط نرم شود.