طرز تهیه دسر بستنی کره ای عسل و بادام

طرز تهیه دسر بستنی کره ای عسل و بادام؛ شیر، خامه و زرده تخم مرغ را در یک قابلمه سنگین قرار دهید. به آرامی مخلوط کنید تا ترکیب شود.

طرز تهیه دسر بستنی کره ای عسل و بادام؛ شیر، خامه و زرده تخم مرغ را در یک قابلمه سنگین قرار دهید. به آرامی مخلوط کنید تا ترکیب شود.

طرز تهیه دسر بستنی کره ای عسل و بادام

چهار‌شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰  ۰ نظر    بازدید

بستنی کره ای عسل و بادام

بستنی کره ای عسل و بادام

عناصر

1 فنجان 1/2

- شیر کامل 1 فنجان

- خامه غلیظ 4

- زرده تخم مرغ 2/3 فنجان

- عسل 1/2 فنجان

- کره بادام صاف یا چسبناک 1/8قاشق چایخوری

- عصاره بادام

جهت ها

شیر، خامه و زرده تخم مرغ را در یک قابلمه سنگین قرار دهید. به آرامی مخلوط کنید تا ترکیب شود. با حرارت ملایم بپزید، به آرامی هم بزنید، حدود 5 دقیقه یا تا زمانی که شیر داغ شود و مخلوط شروع به پوشاندن یک قاشق کند. اگر قابلمه سنگینی ندارید، از دیگ بخار مضاعف استفاده کنید تا زرده تخم مرغ نشود. از روی حرارت بردارید.

عسل، کره بادام و عصاره بادام را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. در یخچال، بدون روکش، تا خنک شود.

طبق دستورات سازنده، کاستارد را در یک بستنی ساز فرآوری کنید.

بستنی را در یک ظرف فریزر بریزید و تا زمانی که آماده سرو شود، آن را فریز کنید. حداقل 2 هفته حفظ خواهد شد.

دیدگاه خود را بیان کنید
Code Image