چای شیرین عسلی

چای شیرین عسلی؛ کیسه های چای شیب دار را به مدت 4 دقیقه در آب داغ قرار دهید. کیسه های چای را برداشته و عسل را در حالی که چای داغ است هم بزنید

چای شیرین عسلی؛ کیسه های چای شیب دار را به مدت 4 دقیقه در آب داغ قرار دهید. کیسه های چای را برداشته و عسل را در حالی که چای داغ است هم بزنید

چای شیرین عسلی

شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۹  ۰ نظر    بازدید

لذت چای شیرین عسلی

چای شیرین عسلی

عملکرد: 1 وعده را تهیه می کند

عناصر

3 اونس - عسل چای (دستور زیر)

2 اونس - شیر نارگیل

بادیان ستاره ای، برای چاشنی

1/2 اونس - رام سیاه، اختیاری

برای عسل چای:

2 کیسه - چای چای

1/2 فنجان - عسل شبدر

1 فنجان - آب گرم

جهت ها

تمام مواد را در یک کوکتل شیکر با یخ ترکیب کنید.

به شدت تکان دهید.

در یک لیوان یخ زده صاف کنید.

برای عسل چای:

کیسه های چای شیب دار را به مدت 4 دقیقه در آب داغ قرار دهید. کیسه های چای را برداشته و عسل را در حالی که چای داغ است هم بزنید تا بتواند به درستی حل شود. بطری کنید و تا زمان نیاز در یخچال قرار دهید.

نکته

توجه میکسولوژیست: برای یک نسخه سبک تر و گازدار، 1 اونس اضافه کنید. نوشابه کلاب و هم بزنید.

این دستور توسط کیم هاسارود برای شورای ملی عسل ایجاد شده است.

دیدگاه خود را بیان کنید
Code Image