چای شیرین عسلی
چهارشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰
۰ نظر
بازدید
لذت چای شیرین عسلی
عملکرد: 1 وعده را تهیه می کند
عناصر
3 اونس - عسل چای (دستور زیر)
2 اونس - شیر نارگیل
بادیان ستاره ای، برای چاشنی
1/2 اونس - رام سیاه، اختیاری
برای عسل چای:
2 کیسه - چای چای
1/2 فنجان - عسل شبدر
1 فنجان - آب گرم
جهت ها
تمام مواد را در یک کوکتل شیکر با یخ ترکیب کنید.
به شدت تکان دهید.
در یک لیوان یخ زده صاف کنید.
برای عسل چای:
کیسه های چای شیب دار را به مدت 4 دقیقه در آب داغ قرار دهید. کیسه های چای را برداشته و عسل را در حالی که چای داغ است هم بزنید تا بتواند به درستی حل شود. بطری کنید و تا زمان نیاز در یخچال قرار دهید.
نکته
توجه میکسولوژیست: برای یک نسخه سبک تر و گازدار، 1 اونس اضافه کنید. نوشابه کلاب و هم بزنید.
این دستور توسط کیم هاسارود برای شورای ملی عسل ایجاد شده است.