انواع رنگ و طعم عسل

همه چیز به محل وزوز زنبورها بستگی دارد رنگ و عطر و طعم عسل ها بسته به منبع شهد (شکوفه ها) بازدید شده توسط زنبورهای عسل متفاوت است.

همه چیز به محل وزوز زنبورها بستگی دارد رنگ و عطر و طعم عسل ها بسته به منبع شهد (شکوفه ها) بازدید شده توسط زنبورهای عسل متفاوت است.

انواع رنگ و طعم عسل

شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۹  ۰ نظر    بازدید

عسل و رنگ

رنگ عطر و طعم - همه چیز به محل وزوز زنبورها بستگی دارد

رنگ و عطر و طعم عسل ها بسته به منبع شهد (شکوفه ها) بازدید شده توسط زنبورهای عسل متفاوت است. در واقع ، بیش از 300 نوع منحصر به فرد عسل در ایالات متحده موجود است که هر یک از یک منبع گل متفاوت است. رنگ عسل از تقریباً بی رنگ تا قهوه ای تیره متغیر است ، و طعم آن از ملایم ملایم تا متمایز پررنگ متفاوت است ، بسته به محل وزیدن زنبورهای عسل. به عنوان یک قاعده کلی ، عسل رنگ روشن طعم ملایم تری دارد و عسل تیره رنگ قویتر است.

عسل در هر ایالت تولید می شود ، اما بسته به موقعیت منبع گل ، انواع خاصی از عسل فقط در چند منطقه تولید می شود. عسل در بیشتر کشورهای جهان نیز تولید می شود.

در زیر نگاهی به برخی از رایج ترین گونه های گل عسل ایالات متحده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع عسل موجود در منطقه خود ، با یک زنبوردار محلی ، انجمن زنبورداری یا بسته بندی عسل تماس بگیرید. برای کمک به یافتن یک بسته بندی عسل یا یک منبع خاص گل ، به Honey Locator مراجعه کنید.

عسل یونجه

عسل یونجه، که به وفور در سراسر کانادا و ایالات متحده از شکوفه های بنفش تولید می شود ، رنگ آن سبک و دارای طعم و رایحه ای مطبوع و ملایم است.

عسل آووکادو

عسل آووکادو از شکوفه های آووکادوی کالیفرنیا جمع شده است. عسل آووکادو رنگ تیره ، طعم غنی و کره ای دارد.

عسل آبی

شهد از گلهای ریز و سفید بوته زغال اخته گرفته شده و عسلی درست می کند که به طور معمول دارای رنگ کهربا سبک و دارای عطر و طعم کامل و گرد است. عسل بلوبری در نیوانگلند و میشیگان تولید می شود.

عسل گندم سیاه

عسل گندم سیاه تیره و تنومند است. این ماده در مینه سوتا، نیویورک، اوهایو، پنسیلوانیا و ویسکانسین و همچنین در شرق کانادا تولید می شود. مشخص شده است که عسل گندم سیاه حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به برخی از عسل های سبک است.

عسل شبدر

عسل شبدر طعم مطبوع و ملایمی دارد. شبدر بیش از هر گروه دیگر از گیاهان به تولید عسل در ایالات متحده کمک می کند. شبدر قرمز، شبدر Alsike و شبدر شیرین سفید و زرد برای تولید عسل از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. بسته به محل و نوع شبدر منبع ، رنگ عسل شبدر از سفید آب تا عنبر روشن تا عنبر متفاوت است.

عسل اکالیپتوس EUCALYPTUS

عسل اکالیپتوس از یکی از بزرگترین جنسهای گیاهی است که حاوی بیش از 500 گونه مجزا و هیبریدهای زیادی است. همانطور که برای گروه متنوعی از گیاهان انتظار می رود، عسل اکالیپتوس از نظر رنگ و طعم بسیار متفاوت است اما تمایل دارد که عسل با طعم قوی تری با رایحه دارویی کمی باشد. در کالیفرنیا تولید می شود.

عسل آتش سوزی

عسل فلفل دلمه ای روشن رنگ است و از یک گیاه چند ساله است که مراتع شگفت انگیز زنبورعسل را در ایالت های شمالی و اقیانوس آرام و کانادا ایجاد می کند. گل ختمی در جنگل های آزاد رشد می کند و به ارتفاع سه تا پنج فوت می رسد و گل های صورتی مایل به زیبایی را میخکوب می کند.

عسل شکوفه پرتقال

عسل شکوفه پرتقال، که اغلب ترکیبی از منابع مرکبات است، معمولاً رنگ آن کم رنگ و طعم ملایم با رایحه ای تازه و طعم مرکبات سبک است. عسل شکوفه پرتقال در فلوریدا، کالیفرنیای جنوبی و مناطقی از تگزاس تولید می شود.

عسل حکیم

عسل مریم گلی، که در درجه اول در کالیفرنیا تولید می شود، دارای رنگی سبک، بدنی سنگین و دارای عطر و طعم ملایم اما لذت بخشی است. دانه بندی آن بسیار آهسته است و به همین دلیل در بین عسل های مورد علاقه برای ترکیب با عسل های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد تا دانه بندی کند شود.

عسل تاپلو

عسل توپلو یک عسل برتر است که در شمال غربی فلوریدا تولید می شود. بدنه آن سنگین است و معمولاً کهربا طلایی کم رنگ با گچ سبز متمایل به سبز است و طعم ملایم و متمایزی دارد. به دلیل محتوای بالای فروکتوز در عسل توپلو، بسیار آهسته دانه بندی می شود.

عسل گل وحشی WILDFLOWER

از عسل گل وحشی اغلب برای توصیف عسل از منابع مختلف گل و تعریف نشده استفاده می شود.

عسل از بین می رود

در حالی که انواع مختلفی از عسل موجود است، بیشتر عسل ها، به ویژه عسل هایی که به صورت فله عرضه می شوند، مخلوط می شوند تا طعم و رنگ منحصر به فرد و سازگار ایجاد کنند.

دیدگاه خود را بیان کنید
Code Image