بادمجان بو داده و زیتون و ریکوتا فوکاشیا همراه با عسل بالزامیک

بادمجان بو داده و زیتون و ریکوتا فوکاشیا همراه با عسل بالزامیک؛ فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. برش های بادمجان را با نمک بپاشید تا 15 دقیقه بماند.

بادمجان بو داده و زیتون و ریکوتا فوکاشیا همراه با عسل بالزامیک؛ فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. برش های بادمجان را با نمک بپاشید تا 15 دقیقه بماند.

بادمجان بو داده و زیتون و ریکوتا فوکاشیا همراه با عسل بالزامیک

شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۹  ۰ نظر   ۲۶ بازدید

بادمجان بو داده ، زیتون و ریکوتا فوکاشیا همراه با عسل بالزامیک

YIELD: 4-6 وعده تهیه می کندبادمجان بو داده و زیتون و ریکوتا فوکاشیا همراه با عسل بالزامیک

عناصر

4-حبه سیر، پوست کنده و خرد شده

1 متوسط-بادمجان، به برش های ضخیم 1/2 "برش دهید

2 قاشق چایخوری-نمک کوشر

2-حبه سیر، چرخ کرده

1/4 فنجان-روغن زیتون، تقسیم شده

1-تمرکز یا نان پخته

1 فنجان-موزارلا دودی خرد شده، تقسیم شده است

1/3 فنجان-سرکه بازامیک

3 T-عسل

1 T-رزماری تازه، خرد شده

1 قاشق چایخوری.-فلفل تازه آسیاب شده

1/4 فنجان-زیتون کالاماتا، چاله های برداشته و خرد شده

1/2 فنجان-پنیر ریکوتای شیر کامل

1 فنجان-گوجه فرنگی گیلاس، نصف شده

ریحان تازه، برای تزیین

جهت ها

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

برش های بادمجان را با نمک بپاشید و بگذارید 15 دقیقه بمانند.

حبه های سیر را به همراه روغن زیتون قرار دهید تا مقداری از فویل آلومینیوم را بپوشاند و آن را بچرخانید تا بسته نرم افزاری ایجاد شود. روی یک ظرف ملافه ای بگذارید و فر را بگذارید.

فوکا را با روغن زیتون مسواک زده و نیمی از موزارلا را به طور یکنواخت روی سطح بپاشید. آن را به مدت 5 دقیقه بپزید تا پنیر فقط ذوب شود، آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.

سیرها را از اجاق برداشته و سیر نرم شده را همراه با روغن زیتون با چنگال خرد کرده و روی فوکشیا پخش کنید. بادمجان و زیتون را به طور مساوی روی سطح لایه کنید ، روی آن عروسک های ریکوتا و موزارلا باقیمانده قرار دهید. فكاكیا را برای 6-8 دقیقه دیگر به اجاق برگردانید.

گوجه فرنگی و ریحان را از طریق فوكشیا بپاشید و لعاب عسل بالزامیك را برای سرو بپاشید.

نکته

سوسیس ایتالیایی یک افزودنی عالی برای این غذا خواهد بود!

برای لذت بردن از سیر بو داده در بسیاری از ظروف ، جلو بروید و یک تابه یا سیر کامل را تفت دهید. تا 2 هفته در یخچال و فریزر با روغن نگهداری کنید یا بعداً فریز کنید.

دیدگاه خود را بیان کنید
Code Image