بادمجان بو داده و زیتون و ریکوتا فوکاشیا همراه با عسل بالزامیک
بادمجان بو داده ، زیتون و ریکوتا فوکاشیا همراه با عسل بالزامیک
عناصر
4-حبه سیر، پوست کنده و خرد شده
1 متوسط-بادمجان، به برش های ضخیم 1/2 "برش دهید
2 قاشق چایخوری-نمک کوشر
2-حبه سیر، چرخ کرده
1/4 فنجان-روغن زیتون، تقسیم شده
1-تمرکز یا نان پخته
1 فنجان-موزارلا دودی خرد شده، تقسیم شده است
1/3 فنجان-سرکه بازامیک
3 T-عسل
1 T-رزماری تازه، خرد شده
1 قاشق چایخوری.-فلفل تازه آسیاب شده
1/4 فنجان-زیتون کالاماتا، چاله های برداشته و خرد شده
1/2 فنجان-پنیر ریکوتای شیر کامل
1 فنجان-گوجه فرنگی گیلاس، نصف شده
ریحان تازه، برای تزیین
جهت ها
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
برش های بادمجان را با نمک بپاشید و بگذارید 15 دقیقه بمانند.
حبه های سیر را به همراه روغن زیتون قرار دهید تا مقداری از فویل آلومینیوم را بپوشاند و آن را بچرخانید تا بسته نرم افزاری ایجاد شود. روی یک ظرف ملافه ای بگذارید و فر را بگذارید.
فوکا را با روغن زیتون مسواک زده و نیمی از موزارلا را به طور یکنواخت روی سطح بپاشید. آن را به مدت 5 دقیقه بپزید تا پنیر فقط ذوب شود، آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
سیرها را از اجاق برداشته و سیر نرم شده را همراه با روغن زیتون با چنگال خرد کرده و روی فوکشیا پخش کنید. بادمجان و زیتون را به طور مساوی روی سطح لایه کنید ، روی آن عروسک های ریکوتا و موزارلا باقیمانده قرار دهید. فكاكیا را برای 6-8 دقیقه دیگر به اجاق برگردانید.
گوجه فرنگی و ریحان را از طریق فوكشیا بپاشید و لعاب عسل بالزامیك را برای سرو بپاشید.
نکته
سوسیس ایتالیایی یک افزودنی عالی برای این غذا خواهد بود!
برای لذت بردن از سیر بو داده در بسیاری از ظروف ، جلو بروید و یک تابه یا سیر کامل را تفت دهید. تا 2 هفته در یخچال و فریزر با روغن نگهداری کنید یا بعداً فریز کنید.