بادمجان بو داده و زیتون و ریکوتا فوکاشیا با عسل بالزامیک

بادمجان بو داده و زیتون و ریکوتا فوکاشیا با عسل بالزامیک؛ فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. برش های بادمجان را با نمک بپاشید تا 15 دقیقه بماند.

بادمجان بو داده و زیتون و ریکوتا فوکاشیا با عسل بالزامیک؛ فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. برش های بادمجان را با نمک بپاشید تا 15 دقیقه بماند.

ماه محرم زنده نگه داشتن انسانیت و آزادگی است.السلام علیک یا امام حسین (ع). پژوهش ساوالان..  SELCO.IR
ماه محرم
ماه محرم زنده نگه داشتن انسانیت و آزادگی است.السلام علیک یا امام حسین (ع). پژوهش ساوالان.. SELCO.IR
مرکز فروش عسل
فروشگاه عسل صاف شده آلینکو
مرکز فروش عسل
فروش خرده و عمده عسل
عسل آلینکو
فروش خرده و عمده عسل
سایت فروشگاهی آلینکو  ALINCO.IR
سایت فروشگاهی آلینکو ALINCO.IR
سایت فروشگاهی آلینکو ALINCO.IR

بادمجان بو داده و زیتون و ریکوتا فوکاشیا با عسل بالزامیک

یک‌شنبه ۴ مهر ۱۴۰۰  ۰ نظر   ۳۹۱ بازدید

بادمجان بو داده و زیتون و ریکوتا فوکاشیا با عسل بالزامیکبادمجان بو داده، زیتون و ریکوتا فوکاشیا همراه با عسل بالزامیک

YIELD: 4-6 وعده تهیه می کند

عناصر

4-حبه سیر، پوست کنده و خرد شده

1 متوسط-بادمجان، به برش های ضخیم 1/2 "برش دهید

2 قاشق چایخوری-نمک کوشر

2-حبه سیر، چرخ کرده

1/4 فنجان-روغن زیتون، تقسیم شده

1-تمرکز یا نان پخته

1 فنجان-موزارلا دودی خرد شده، تقسیم شده است

1/3 فنجان-سرکه بازامیک

3 T-عسل

1 T-رزماری تازه، خرد شده

1 قاشق چایخوری.-فلفل تازه آسیاب شده

1/4 فنجان-زیتون کالاماتا، چاله های برداشته و خرد شده

1/2 فنجان-پنیر ریکوتای شیر کامل

1 فنجان-گوجه فرنگی گیلاس، نصف شده

ریحان تازه، برای تزیین

جهت ها

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

برش های بادمجان را با نمک بپاشید و بگذارید 15 دقیقه بمانند.

حبه های سیر را به همراه روغن زیتون قرار دهید تا مقداری از فویل آلومینیوم را بپوشاند و آن را بچرخانید تا بسته نرم افزاری ایجاد شود. روی یک ظرف ملافه ای بگذارید و فر را بگذارید.

فوکا را با روغن زیتون مسواک زده و نیمی از موزارلا را به طور یکنواخت روی سطح بپاشید. آن را به مدت 5 دقیقه بپزید تا پنیر فقط ذوب شود، آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.

سیرها را از اجاق برداشته و سیر نرم شده را همراه با روغن زیتون با چنگال خرد کرده و روی فوکشیا پخش کنید. بادمجان و زیتون را به طور مساوی روی سطح لایه کنید ، روی آن عروسک های ریکوتا و موزارلا باقیمانده قرار دهید. فكاكیا را برای 6-8 دقیقه دیگر به اجاق برگردانید.

گوجه فرنگی و ریحان را از طریق فوكشیا بپاشید و لعاب عسل بالزامیك را برای سرو بپاشید.

نکته

سوسیس ایتالیایی یک افزودنی عالی برای این غذا خواهد بود!

برای لذت بردن از سیر بو داده در بسیاری از ظروف ، جلو بروید و یک تابه یا سیر کامل را تفت دهید. تا 2 هفته در یخچال و فریزر با روغن نگهداری کنید یا بعداً فریز کنید.


بادمجان بو داده و زیتون و ریکوتا فوکاشیا همراه با عسل بالزامیک

alinco.ir

بادمجان بو داده و زیتون و ریکوتا فوکاشیا همراه با عسل بالزامیک؛ فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. برش های بادمجان را با نمک بپاشید تا 15دقیقه بماند.


سالاد بادمجان کباب با عسل

foodnetwork.com

دستور تهیه از بابی فلای

سطح: آسان

مجموع: 25 دقیقه

آمادگی: 15 دقیقه

پخت: 10 دقیقه

میزان مصرف : 4 وعده

اطلاعات تغذیه

عناصر

یک عدد بادمجان ایتالیایی، به قطعات ضخامت 1 اینچ برش دهید.

یک عدد پیاز قرمز بزرگ، که به صورت گرد خرد شده است.

روغن کانولا

یک عدد آووکادو، نصف شده، بدون هسته و گوشت خرد شده

یک قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز

یک قاشق چایخوری خردل دیژون

یک قاشق غذاخوری برگ پونه کوهی خرد شده

عسل

روغن زیتون

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

یک لیمو، رنده شده

شاخه های جعفری، برای تزئین

جهت ها

نحوه تهیه این دستور را ببینید.

با روغن کانولا بادمجان و پیاز را فرچه کشیده و روی گریل بچینید. پیازها را تا زمانی که اندکی خمیر شود کباب کنید.

بادمجان را بپزید و تا زمانی این کار را ادامه دهید که نرم شود.

از گریل به تخته برش بردارید و زمانی را برای سرد شدن آن در نظر بگیرید.

در مرحله پس از سرد شدن، خوب خرد کرده و با آواکادو در یک ظرف افزوده و سرو کنید.

سرکه انگور قرمز و پونه کوهی و دیژون را داخل کاسه ای هم بزنید.

به مزه بدست آمده عسل و روغن زیتون را اضافه کنید تا مخلوط شده و امولسیون شود.

برای مزه دار کردن همین ترکیب می توانید فلفل و نمک را اضاه کنید.

به مخلوط بادمجان سس را اضافه کنید. برای سرو کردن شاخه های جعفری را به عنوان تزئین با پوست لیمو می توانید در نظر بگیرید.


طرز تهیه بادمجان با پنیر موزارلا | ویبره | عسل اصل

vibre.net

نحوه درست کردن نخود بو داده خوشمزه با طعم عسل و دارچین؛

یک عدد بادمجان با دو تا گوجه فرنگی و پنیر موزارلا در حد چهار توپ با روغن زیتون به اندازه یک چهارم از یک پیمانه در آخر سرکه بالزامیک و برگ ریحان تازه فراموش نشود.

در جایی نه چندان بزرگ روغن زیتون را همراه با سرکه بالزامیک و نمک و اندکی فلفل سیاه مخلوط کنید.

۱ عدد بادمجان; ۲ عدد گوجه فرنگی; ۴ توپ پنیر موزارلا; ۱/۴ پیمانه روغن زیتون; ۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک; فلفل سیاه، کمی عسل و دارچین و .. .

در یک ظرف کوچک، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را مخلوط کنید.

نکته: درجه فر بهتر است روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار بگیرد.

ادامه کار با این مواد با شما!

فقط یک نکته: انتهای کار پنیر درون فر ذوب شد ظرف را بیرون آورده و از مخلوط روغن زیتون و مقداری سرکه بالزامیک به آن اضافه کنید.


بادام عسلی تند - خرید عسل آلینکو

mazehha.blogfa.com

روی تابه بادام و فلفل قرمز را می ریزیم و با حرارت کم می گذاریم تا با عسل آغشته شود.

بادام های عسلی را در کف سینی فر بعد از تهیه کاغذ روغنی قرار می دهیم. می گذاریم با 350 درجه فارنهایت در بازه زمانی 10 دقیقه داخل فر برشته شود.

بعد که خنک شد، نهایتا تا 5 دقیقه، نمک و شکر را اضافه می کنیم. بادام ها را در همین ترکیب خوب هم می زنیم. اکنون مجددا در سینی فر پهن خواهیم کرد. 5 دقیقه که خنک شد، کار شما به پایان خواهد رسید.


چه غذاهایی را می توان از پنیر موزارلا تهیه کرد. ساندویچ ایتالیایی با عسل طبیعی

bakingz.ru

100 گرم پنیر موزارلا با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون همراه با دو یک دوم قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و محتویات موردنیاز دیگر.

گوجه فرنگی را بعد از برش دادن در اندازه های کوچک روی رگولا می گذاریم. در همین مرحله بسیاری کارهای دیگر می توانید بر حسب سلیقه انجام دهید.

در نظر داشته باشید که این نوع سالاد در کنار غذای اصلی شما می تواند به عنوان یک افزودنی قرار بگیرد.

روغن زیتون را با یک قاشق غذاخوری عسل صاف شده یا عسل مایع و به همان مقدار دانه کنجد و هر دو در حد یک قاشق غذاخوری لحاظ کنید.

در صورت تمایل می توان از گوجه گیلاس استفاده کرد. توپ پنیر را به آرامی به برش های نازک برش دهید. موزارلا را زیاد خرد نکنید. او می تواند آب از دست بدهد. به سالاد ما پنیر با آروگولا و گوجه فرنگی اضافه کنید.

روغن زیتون را در ظرف هایی که آب میوه سرو می شود ریخته و مقداری - چند قطره- از سرکه بالزامیک را به آن بیافزایید؛ این کار برای تزیین است.

در آخر آب و ته مانده درون سس را بردارید. خوب مخلوط کرده و سس به دست آمده را روی سالاد بریزید.

سالادی که به این روش تهیه می کنید یک افزودنی ایده آل در کنار غذا یا خوراکی های اصلی شما است. می تواند به تنهایی نیز مصرف شود.


انواع ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک - آلینکو

zibakade.com

نکته:

مواد لازم:

  • سرکه بالزامیک سفید 1 پیمانه
  • عسل نصف پیمانه
  • آب نصف پیمانه
  • 5 تا 7 سانتیمتر از چوب دارچین
  • میخک کامل شش عدد
  • زردآلوی خوب و رسیده نهصد گرم

طرز تهیه:

آب و میخک و عسل همراه با دارچین و سرکه را در یک قابلمه معمولی اضافه کنید تا مقدمات تهیه شربت خوب آغاز شود.

زمان دهید تا بجوشد بعد شعله آن را کم کرده و تا 5 دقیقه نیم جوش نگاه دارید. بعد از جدا کردن از حرارت، 30 دقیقه کاری نداشته باشید.

حالا می توانید دارچین و میخک را از مخلوط بدست آمده سوا کنید.

قابلمه ای را که محتوی آب است روی شعله گذاشته و منتظر باشید بجوشد.

کاسه را با آب یخ پر کنید. از 30 تا 60 ثانیه، زرد آلوها داخل آب جوش مانده بعد به آب یخی که پیش از این تهیه کردیم هدایت کنیم تا پوست میوه به سادگی کنده شود.

همه زردآلو را به همین نحو آماده خواهیم کرد. بعد از چهارقاچ کردن، داخل شیشه ای که استرلیزه باشد می ریزیم.

مجددا شربت بدست آمده را گرم کرده و می جوشانیم و روی زردآلوها می ریزیم.

نکته: به انداره یک سانتی متر از قسمت بالایی شیشه را رها کنیم تا پر نشود. درب ظرف را خوب ببندید.

آب در حال جوش را تا ده دقیقه با ظرف مربا می گذاریم بماند. بعد منتظر بمانیم تا ظرف شیشه ای ما خنک شود.

دیدگاه خود را بیان کنید
Code Image