تعیین اصالت عسل با روش آنزیمی

تعیین اصالت عسل با روش آنزیمی؛ محققان آزمایشگاه بیوشیمی دانشگاه شهید بهشتی با این روش دقیق‌تر ساده‌تر و به نحو تکرارپذیر عسل اصل را تشخیص می دهند.

تعیین اصالت عسل با روش آنزیمی؛ محققان آزمایشگاه بیوشیمی دانشگاه شهید بهشتی با این روش دقیق‌تر ساده‌تر و به نحو تکرارپذیر عسل اصل را تشخیص می دهند.

ماه محرم زنده نگه داشتن انسانیت و آزادگی است.السلام علیک یا امام حسین (ع). پژوهش ساوالان..  SELCO.IR
ماه محرم
ماه محرم زنده نگه داشتن انسانیت و آزادگی است.السلام علیک یا امام حسین (ع). پژوهش ساوالان.. SELCO.IR
مرکز فروش عسل
فروشگاه عسل صاف شده آلینکو
مرکز فروش عسل
فروش خرده و عمده عسل
عسل آلینکو
فروش خرده و عمده عسل
سایت فروشگاهی آلینکو  ALINCO.IR
سایت فروشگاهی آلینکو ALINCO.IR
سایت فروشگاهی آلینکو ALINCO.IR

تعیین اصالت عسل با روش آنزیمی

یک‌شنبه ۴ مهر ۱۴۰۰  ۰ نظر   ۲۵۵ بازدید

تعیین اصالت عسل با روش آنزیمیتعیین اصالت عسل با روش آنزیمی

ارزیابی دقیق علمی جهت کنترل کیفی عسل یکی از چالش‌های میان مصرف کننده و تولیدکننده این محصول با ارزش است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ محققان آزمایشگاه بیوشیمی دانشگاه شهید بهشتی در دو سال گذشته با مطالعات گسترده روشی ابداع کردند که در مقایسه با روش‌های قبلی، دقیق‌تر ساده‌تر و تکرارپذیر است.

عسل به عنوان یک محصول با ارزش طبیعی در سطح کشور و دنیا شناخته می‌شود و سرمایه گذاری‌های گسترده‌ای هم برای پرورش زنبور عسل و کندوداری انجام شده است.

متاسفانه تقلب گسترده در این محصول با ارزش مشاهده می‌گردد که لزوم ارزیابی‌های دقیق علمی را جهت کنترل کیفی آن ضروری می‌نماید.

روش ابداعی این محققان می‌تواند بعنوان گواهی اصالت و مرغوبیت کالا در صادرات این کالای ارگانیک قید شود.

گروه پژوهشی سنجش عسل بهشتی متشکل از متخصصان رشته بیوشیمی، گرده شناسی و میکروبیولوژی حدود ۳ سال است که بر روی محتوای بیوشیمیایی و خواص درمانی عسل تحقیق می‌نمایند و به نوآوری‌های بسیاری هم دست یافته اند.
این گروه در حال حاضر با در دست داشتن تمام روش‌های دقیق سنجشی قادر به تعیین محتوای شیمیایی، آنزیمی، گرده و میکروبی عسل هستند و خواص درمانی نمونه‌های عسل را نیز بخوبی مشخص می‌نمایند.
این گروه از محققان در صدد گرفتن US Patent برای ثبت روش ابداعی خود هستند.


منبع: iribnews.ir/fa/news/3032025


تعیین اصالت عسل با روش آنزیمی - فروشگاه آلینکو

http://www.alinco.ir

تعیین اصالت عسل با روش آنزیمی؛ محققان آزمایشگاه بیوشیمی دانشگاه شهید بهشتی با این روش دقیق‌تر ساده‌تر و به نحو تکرارپذیر عسل اصل را تشخیص می دهند.


آنزیم های موجود در عسل خام و اهمیت غذایی آنها | فروشگاه عسل

roustaee.com

با این حال تحقیقات نشان می‌دهد که عسل تولید شده به این روش سطح دیاستاز به نسبت پایین‌تری نسبت به عسل طبیعی دارد.


تعیین اصالت عسل با روش آنزیمی | خبرگزاری صدا و سیما | عسل طبیعی

iribnews.ir

تعیین اصالت عسل با روش آنزیمی. ارزیابی دقیق علمی جهت کنترل کیفی عسل یکی از چالش‌های میان مصرف کننده و تولیدکننده این محصول با ارزش به شمار می رود.


آنزیم های موجود در عسل و فواید آن ها را بشناسید! | آهوتا | عسل خالص

ahoota.com

آنزیم های موجود در عسل را بطور کامل می خواهیم در این مقاله بررسی کنیم و به منشا و فواید آنزیم های عسل بپردازیم.


تقلب در عسل و آزمون های تشخیصی – آزمایشگاه نمونه آزمای ماد | سایت عصل خالص

maadlaboratory.ir

فعالیت آنزیم ها در عسل غلیظ یا رسیده محدود است، ‏بعلاوه اسیدیته عسل ... طبق استاندارد ملی ایران (شماره ۹۲ ) میزان ‏رطوبت موجود در عسل با روش های آزمایشگاهی قابل رصد هستند.


ارائه روشی جدید برای سنجش ساکارز عسل - ایسنا | فروش عسل دیابتی

isna.ir

همواره در بین تولیدکنندگان و صادرکنندگان عسل جای خالی یک روش ... و در نهایت موفق به ارایه روش اندازه گیری ساکارز عسل با استفاده از آنزیم شدند.


مطالعه اثر انواع مختلف عسل بر رشد سویه استاندارد سودوموناس ... | سایت فروش عسل اصل

journal.rums.ac.ir

مواد و روش‌ها: این مطالعه با روش آزمایشگاهی انجام شد. از 15 نمونه عسل تهیه شده، 8 نمونه عسل انتخاب و پس از انجام آزمایشات شیمیایی، مقدار قندهای احیاء کننده، آنزیم دیاستاز​ و شاخص های دیگر مورد بررسی قرار گرفتند.


آزمون های سنجش کیفیت عسل طبق استاندارد ملی ۹۲ ایران | شرکت تولید عسل طبیعی

labsnet.ir

آنالیز عسل طبیعی روش آسان و سریعی نمی باشد و حتی با وجود ادعای ... آنزیم های موجود در عسل طبیعی است و آزمون پرولین یکی از روشهای بسیار مهم در استاندارد عسل طبیعی قلمداد می شود.


تاثیر بره موم زنبور عسل با و سطوح مختلف آنزیم در جیره بر ... | فروش عسل آذربایجان

civilica.com

تاثیر بره موم زنبور عسل با و سطوح مختلف آنزیم در جیره بر پایه گندم بر میزان کلسترول و شاخص اکسیداسیون سرم و تخم مرغ مرغان تخمگذار. سال انتشار: 1396.


بهینه سازی تولید پپتیدهای زیست فعال

magiran.com

بیشترین قدرت احیاکنندگی تیمارهای هیدرولیز شده با آنزیم آلکالاز 5/1% و مدت ... بهینه سازی تولید پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی گرده زنبور عسل با آلکالاز و مقایسه با ژله رویال


تعیین اصالت عسل با روش آنزیمی - آپارات

aparat.com

آیا عسلی که شکرک می‌زند عسل طبیعی نیست؟


روش جدید سنجش ساکارز عسل برای نخستین بار در جهان ابداع شد.

anti6.ir

این گروه در حال حاضر با در دست داشتن تمام روش های دقیق سنجشی قادر به مشخص کردن محتوای شیمیایی، آنزیمی، گرده و میکروبی عسل بوده و خواص درمانی عسل را اثبات می کنند.


تاثیر تمرین تناوبی و عسل آویشن بر آنزیم های کبدی موش های آزمایشگاهی

jdn.zbmu.ac.ir

تاثیر تمرین تناوبی و عسل آویشن بر آنزیم های کبدی موش های صحرایی دیابتی نوع دو ... مواد و روش ها: در این پژوهش، 36 سر موش نر ویستار پس از ۲۰ هفته تغذیه با رژیم خاص بدست آمده است.


ﻫﯿﺪروﻟﯿﺰ آﻧﺰﯾﻤﯽ ﮔﺮده زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ ﺑﺎ آﻟﮑﺎﻻز

ifstrj.um.ac.ir

ﻫﯿﺪروﻟﯿﺰ آﻧﺰﯾﻤﯽ ﮔﺮده زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ ﺑﺎ آﻟﮑﺎﻻز و ... ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﻗﺪرت اﺣﯿﺎﮐﻨﻨﺪﮔﯽ ﺗﯿﻤﺎرﻫﺎي ﻫﯿﺪروﻟﯿﺰ ﺷﺪه ﺑﺎ آﻧﺰﯾﻢ آﻟﮑﺎﻻز. 5/1% ... ﻋﺼﺎره آﺑﯽ ژل روﯾﺎل.


عسل - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

fa.wikipedia.org

در گذشته مصری‌ها و یونانی‌ها، مردگان خود را با عسل مومیایی می‌کردند. قند مسلط در شهد​، ساکاروز است که با فعالیت آنزیمی به دکستروز و لوولوز تبدیل و ظاهراً با مقادیر ... در روش دوم ظرف شربت آب و شکر را جلوی کندوی زنبور عسل می‌گذارند و زنبور به جای شهد گل از آن تغذیه می کند.

دیدگاه خود را بیان کنید
Code Image