پنج گزینه طبیعی برای قند

پنج گزینه طبیعی برای قند خرما کامل منبع خوبی از چندین ماده مغذی مهم از جمله پتاسیم، منگنز، منیزیم، مس، کلسیم، آهن، ویتامین های گروهB ، ویتامین K و آنتی اکسیدان ها است.

پنج گزینه طبیعی برای قند خرما کامل منبع خوبی از چندین ماده مغذی مهم از جمله پتاسیم، منگنز، منیزیم، مس، کلسیم، آهن، ویتامین های گروهB ، ویتامین K و آنتی اکسیدان ها است.

پنج گزینه طبیعی برای قند

شنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۹  ۱ نظر   ۶۹۶ بازدید

پنج گزینه طبیعی برای قندپنج گزینه طبیعی برای قند

نکات برجسته داستان

  • از جلوگیری از شیرین کننده های مصنوعی و شربت ذرت با فروکتوز بالا جلوگیری می کنید؟ اینها را امتحان کنید.
  • شربت افرا حاوی مقداری ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است.
  • شکر نارگیل مقادیر کمی از مواد مغذی را فراهم می کند و سازگار با محیط زیست است.

آیا متوجه شده اید که اکنون بسیاری از غذاها در بازار محلی شما دارای برچسب "طبیعی" هستند؟

با توجه به گزارش های مصرف کنندگان اخیر بررسی، 73 درصد از خریداران به دنبال برچسب با این واژه (با وجود این واقعیت است که هیچ وجود دارد استاندارد FDA برای تعریف آن).

همه این بدان معنی است که شیرین کننده های مصنوعی و شربت ذرت با فروکتوز زیاد از بین می روند - و کل گزینه های طبیعی زیادی در جای خود قرار گرفته اند.

بعضی از آنها مورد علاقه های قدیمی مدرسه هستند، مانند شربت افرا. در حالی که دیگران مانند شکر نارگیل از غذاهای آشنا مشتق شده اند. در اینجا پایین ترین پنج شیرین کننده چنین آورده شده است - از جمله آنچه در مورد هر یک بی نظیر است و بهترین راه های استفاده از آنها در آشپزخانه شما.

شربت افرا

شربت افرا هنوز به همان روشی که ده ها سال است ساخته شده است: با جوشاندن شیره درختان افرا. سپس شربت را می توان خشک کرده، پودر کرده و به عنوان شکر افرا به فروش می رساند.

اگرچه شربت افرا حاوی مقداری ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است، اما مقادیر یک وعده معمولی بسیار اندک است. نشان داده شده است که عسل مقادیر کمی از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد باکتری، ضد ویروسی و ضد التهابی را در خود دارد.
اگرچه شربت افرا حاوی مقداری ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است، اما مقادیر یک وعده معمولی بسیار اندک است. یک قاشق غذاخوری حدود 1٪ از نیازهای روزانه شما به کلسیم، پتاسیم و آهن را تأمین می کند.

نشان داده شده است که عسل مقادیر کمی از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد باکتری، ضد ویروسی و ضد التهابی را در خود دارد.

خرما کامل منبع خوبی از چندین ماده مغذی مهم از جمله پتاسیم، منگنز، منیزیم، مس، کلسیم، آهن، ویتامین های گروهB ، ویتامین K و آنتی اکسیدان ها است. شکر نارگیل مقادیر کمی از مواد مغذی را در اختیار شما قرار می دهد و حاوی اینولین، یک کربوهیدرات غیر قابل احتراق طبیعی است

خرما کامل منبع خوبی از چندین ماده مغذی مهم از جمله پتاسیم، منگنز، منیزیم، مس، کلسیم، آهن، ویتامین های گروهB ، ویتامین K و آنتی اکسیدان ها است. با این حال، مقدار مواد مغذی در یک قاشق چایخوری شکر خرما حداقل است.

شکر نارگیل مقادیر کمی از مواد مغذی را در اختیار شما قرار می دهد و حاوی اینولین، یک کربوهیدرات غیر قابل احتراق طبیعی است که به عنوان یک ماده پرهیبوتیک یا "غذایی" برای باکتری های روده مفید مفید عمل می کند.

ملاس بلک استپ حاوی 6٪ از ارزش روزانه شما برای آهن و کلسیم است.

ملاس بلک استپ حاوی 6٪ از ارزش روزانه شما برای آهن و کلسیم است. به علاوه، مشخص شده است که آنتی اکسیدان بالاتری نسبت به هر نوع شیرین کننده دیگر دارد. مخفی کردن عنواننشان داده شده است که عسل مقادیر کمی از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد باکتری، ضد ویروسی و ضد التهابی را در خود دارد.

بهترین و بدترین قندهای غذایی قبل از تمرین

اگر شربت افرا حاوی مقداری ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها باشد، مقادیر یک وعده معمولی بسیار اندک است. به عنوان مثال، یک قاشق غذاخوری حدود 1٪ از نیازهای روزانه شما به کلسیم، پتاسیم و آهن را تأمین می کند.

با این حال، مقدار 25٪ از ارزش روزانه شما مقدار زیادی منیزیم - ماده معدنی که به تولید کلاژن و تقویت سلامت پوست و استخوان کمک می کند، بسته بندی می کند.

هنگام انتخاب شربت، ممکن است بخواهید رنگ را در نظر بگیرید. به طور کلی، شربت های ساخته شده در اوایل فصل سبک تر می شوند. در حالی که شربت تولید شده در پایان فصل، هنگامی که جریان SAP کند می شود، تیره تر است. (گفته می شود در بعضی از سالها، تقریباً تمام محصولات یک فصل ممکن است سبک باشند.) شربت های تیره ممکن است دارای مواد معدنی و آنتی اکسیدان بالاتری باشند.

بعلاوه، شربت های تیره بیشترین طعم افرا را دارند که ممکن است به شما در استفاده کمتری کمک کند. در واقع ، این یکی دیگر از مزایای تعویض شکر سفید برای شربت افرا است: در دستور العمل ها ، می توانید از سه چهارم به اندازه استفاده کنید.

به عنوان مثال، اگر یک دستور العمل خواستار یک چهارم فنجان شکر (یا چهار قاشق غذاخوری) است، می توانید به جای آن از سه قاشق غذاخوری شربت افرا استفاده کنید.

ترفند دیگری که من استفاده می کنم شربت رقیق کننده است. من یک قاشق چایخوری هرکدام از شربت های افرا و آب را گرد می کنم، ادویه جات ترشی جات، مانند زنجبیل و دارچین را اضافه می کنم. سپس آن را روی غذاهایی مانند جو دوسر، یشم، میوه پخته شده یا هویج بو داده بپاشید. شما هنوز هم طعم و شیرینی متمایز را به دست می آورید اما فقط با 4 گرم شکر و کمتر از 20 کالری.

5 راه برای خوردن شکر کمتر

عسل

عسل را شهد خدایان خوانده می شود و قرن ها به صورت موضعی برای التیام زخم ها و مبارزه با عفونت ها مورد استفاده قرار می گرفت. این دارو همچنین در هنگام مصرف، فواید سلامتی دیگری نیز ارائه می دهد، مادامی که بیش از حد آن را مصرف نکنید. نشان داده شده است که این شیرین کننده طبیعی دارای مقادیر کمی از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد باکتری، ضد ویروسی و ضد التهابی است.

شکر نه تنها شما را چاق می کند بلکه ممکن است شما را بیمار کند

یک مطالعه در دانشگاه ایلینویز که نمونه های عسل از 14 منبع مختلف گل را تجزیه و تحلیل کرده است، نشان داد که عسل از گل های گندم سیاه 20 برابر از آنتی اکسیدان به عنوان نوع تولید شده از مریم گلی بسته شده است. در حالی که عسل شبدر (که احتمالاً رایج ترین نوع آن است) در وسط رتبه های آنتی اکسیدانی قرار گرفت.

تحقیقات دیگر، از دانشگاه کالیفرنیا، دیویس، نشان داد که مصرف روزانه عسل گندم سیاه سطح آنتی اکسیدان خون را بالا می برد. و مطالعه ای از دانشگاه ممفیس نشان داد که ورزشکارانی که عسل می خورند، قند خون و انسولین را برای مدت زمان طولانی تری نسبت به مصرف سایر منابع کربن، ثابت کرده اند.

توصیه می کنم هر وقت ممکن خرید عسل ارگانیک معتبر USDA را خریداری کنید تا با کمترین فرآوری، بالاترین کیفیت عسل را دریافت کنید. همچنین می تواند به صورت خشک و پودری فروخته شود.

روزانه دو نوشیدنی شیرین می نوشید؟ شما می توانید خطر ابتلا به دیابت را دو برابر کنید

همانند شربت افرا، می توانید از عسل مایع کمتری نسبت به شکر استفاده کنید: به طور کلی می توانید هر قاشق غذاخوری شکر را با یک قاشق چایخوری عسل جایگزین کنید(. همچنین ممکن است لازم باشد مقدار مایعات دیگر و همچنین دمای پخت یا پخت و پز را تنظیم کنید).

فقط یک "عسل برای من خوب نیست" را قبول نکنید، بنابراین می توانم ذهنیت آنرا بر همه چیز بمالم. یک قاشق چایخوری حدود 20 کالری و 5 تا 6 گرم شکر تأمین می کند.

من فکر می کنم عسل برای اضافه کردن فقط لمس شیرینی به نسخه های ساده غذاها مانند ماست و کره گردوی ایده آل است. همچنین برای جاز زدن لباس های خانگی یا ماریناد ها بسیار عالی است. برای یک سس برنج ساده، دوست دارم یک قاشق غذاخوری هر یک از سرکه برنج قهوه ای و آب سبزیجات کم سدیم، یک قاشق چای خوری عسل، نصف قاشق چای خوری هر یک از زنجبیل رنده شده تازه و سیر خرد شده و یک پیمانه فلفل قرمز خرد شده.

7 محصول زیبایی عسل فوق العاده مرطوب کننده برای پوست و مو شما

شکر خرما

اگر تا به حال یک خرما خورده اید، می دانید که آنها بسیار شیرین و کمی چسبنده هستند - به همین دلیل است که آنها به عنوان ماده اصلی در بسیاری از میله های انرژی استفاده می شوند. خرما کامل منبع خوبی از چندین ماده مغذی مهم از جمله پتاسیم، منگنز، منیزیم، مس، کلسیم، آهن، ویتامین های گروهB ، ویتامین K و آنتی اکسیدان ها است.

چگونه صنعت قند تحقیقات را به نفع خود شیرین می کند

با این حال، مقدار مواد مغذی موجود در یک قاشق چایخوری شکر خرما (تهیه شده از خشک، خرمای زمین) حداقل است. و آن یک قاشق چایخوری حاوی 15 کالری و حدود 3 گرم شکر است.

شکر خرما می تواند به مقدار مساوی قند سفید را جایگزین کند، اما استفاده از دو سوم نیز در بیشتر دستور العمل ها به خوبی کار می کند، به خصوص اگر دارچین، جوز هندی، زنجبیل، هل و میخک را اضافه کنید.

این ادویه های "شیرین" به تقویت شیرینی موجود کمک می کنند. همچنین لازم به ذکر است که شکر خرما به خوبی حل نمی شود، بنابراین برای اسموتی یا قهوه بهترین انتخاب نیست. و مانند شکر قهوه ای، تمایل به جمع شدن دارد. برای نرم کردن آن قبل از استفاده، سعی کنید مقداری شکر خرما را درون یک لیوان یا گلدان سرامیکی با یک حوله کاغذی مرطوب قرار دهید و یک شب آن را با یک درب یا بشقاب بپوشانید.

شکر نارگیل

شکر نارگیل از شیره استخراج شده از جوانه های کف دست نارگیل تهیه می شود. مانند شکر جدول، حدود 15 کالری و چهار گرم شکر در هر قاشق چایخوری دارد.

اثرات سلامتی شیرین کننده های مصنوعی: کجا بایستیم؟

شکر نارگیل مقادیر کمی از مواد مغذی از جمله تیامین، آهن، مس، روی، پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم و آنتی اکسیدان ها را فراهم می کند. این شیرین کننده همچنین حاوی اینولین، یک کربوهیدرات غیر قابل هضم طبیعی است که به عنوان یک ماده پرهیبوتیک یا "غذایی" برای باکتری های مفید روده عمل می کند.

شکر نخل نارگیل نیز سازگار با محیط زیست محسوب می شود. رشد درخت نارگیل به حداقل آب و سوخت نیاز دارد (به ویژه در مقایسه با نیشکر). و درختان دو تا چهار دهه دیگر شیره تولید می کنند. قوام و طعم قند نارگیل شبیه به قند قهوه ای است، بنابراین بسیاری از افراد از آن به عنوان جایگزین مساوی در دستور العمل هایی که شکر قهوه ای (مانند لوبیا پخته و کوکی ها) استفاده می کنند استفاده می کنند.

9 راه برای ترک شکر به خوبی

ملاس بلسترپ

این شربت غلیظ و تیره محصول جانبی پردازش نیشکر است. به عبارت دیگر، این مایعی است که پس از تبلور شکر از آن باقی مانده است. این شیرین کننده برخی از مواد مغذی را که به طور طبیعی در نیشکر یافت می شود، از جمله پتاسیم، منیزیم، ویتامین B6، مس، سلنیوم و منگنز حفظ می کند.

یک قاشق چایخوری حدود 15 کالری و 4 گرم شکر تأمین می کند. همچنین حاوی 6٪ قابل توجهی از ارزش روزانه آهن و کلسیم است. به علاوه، طبق تحقیقات انجام شده از ویرجینیا فناوری، میزان آنتی اکسیدان بالاتری نسبت به سایر شیرین کننده ها نشان داده شده است.

با این حال، عطر و طعم غنی، شدید و عطر ملاس ماسه سیاه می تواند استفاده از آن را محدود کند. من آن را در دستور العمل های قهوه و چای، شیرینی های زنجبیل، توپ های انرژی زا، جو دوسر یک شبه، پای کدو تنبل و اسموتی کدو تنبل، لوبیا پخته شده و غذاهای یام استفاده کرده ام.

یک یادداشت نهایی

در حالی که همه شیرین کننده های فوق طبیعی و کمتری فرآوری شده و مغذی تر از قند میزهای سفید هستند، مهم است که توجه داشته باشید که آنها همچنان به عنوان شکر اضافه شده حساب می کنند. بنابراین باید آنها را در حدود توصیه شده برای شکر اضافه شده مصرف کنید. این بیش از شش قاشق چایخوری (یا حدود 25 گرم) در روز برای خانم ها نیست و نه قاشق چای خوری (یا حدود 37.5 گرم) برای آقایان.

برخی از مشتری های من حتی به این محدودیت ها نزدیک نمی شوند. اما من دیده ام که دیگران درگیر کردن در غذاها، کاسه های اسموتی و نوشیدنی های ساخته شده با این شیرین کننده ها، فکر می کنند خوب است زیرا طبیعی هستند.

بنابراین، بله، به جای شکر یا یک شیرین کننده مصنوعی، شربت افرا را در قهوه خود بریزید. و هنگام پخت و پز یکی از شیرین کننده های بالا را انتخاب کنید. اما مطمئن باشید که مقدار قند مصرفی خود را از هر منبع تعدیل کرده و در دام تفکر قرار نگیرید که بهتر است- به این معنی است که خوردن مقدار نامحدود اشکالی ندارد.


قند خون و 5 روش طبیعی برای تنظیم سطوح آن - فروش عسل

asriran.com

در صورت عدم رسیدگی و درمان به موقع، این شرایط می تواند فرد را با خطر ابتلا به دیابت مواجه کند. رژیم های غذایی سرشار از فیبر یکی از گزینه های طبیعی است که می ...


5 فرمول گیاهی برای تثبیت قند خون

asriran.com

اگرچه تمام موارد دیابت به درمان پزشکی نیاز دارند، برخی گزینه های گیاهی نیز می توانند به عنوان یک مکمل در کنار داروها به تثبیت سطوح قند خون کمک کنند.


پنج گزینه طبیعی برای قند - سایت فروشگاهی آلینکو alinco.ir

www.alinco.ir

پنج گزینه طبیعی برای قند خرما کامل منبع خوبی از چندین ماده مغذی مهم از جمله پتاسیم، منگنز، منیزیم، مس، کلسیم، آهن، ویتامین های گروهB ، ویتامین K و آنتی اکسیدان ...


۵ روش طبیعی برای تنظیم قندخون- عسل آلینکو

mashreghnews.ir

در این مطلب با چند گزینه طبیعی برای کمک به مدیریت سطوح قند خون آشنا خواهید شد. ... در حقیقت، یک آووکادو می‌تواند تا پنج گرم فیبر داشته باشد.


5 فرمول گیاهی برای تثبیت قند خون

tabnakardebil.ir

اگرچه تمام موارد دیابت به درمان پزشکی نیاز دارند، برخی گزینه های گیاهی نیز می توانند به عنوان یک مکمل در کنار داروها به تثبیت سطوح قند خون کمک ...


میزان قند خون نرمال و طبیعی چقدر است؟

borna.news

آیا می دانید میزان قند خون نرمال و طبیعی چه مقدار باید باشد ؟ پاسخ این سوال خود را در این متن بیابید.


قند خون و 5 روش طبیعی برای تنظیم سطوح آن- پژوهش ساوالان.. و فروشگاه آلینکو

tejaratonline.ir

رژیم های غذایی سرشار از فیبر یکی از گزینه های طبیعی است که می توانید برای تنظیم سطوح قند خون خود مد نظر قرار دهید. به گزارش "استپ تو هلث"، ...


داروهای گیاهی کاهنده قند خون و وزن/ تولید پانسمان طبیعی مرهم زخم

mehrnews.com

داروهای گیاهی کاهنده قند خون و وزن/ تولید پانسمان طبیعی مرهم زخم ... محققان پس از بررسی تعداد زیادی از گزینه ها و انجام آزمایشات مختلف، پانسمانی بر ...


درمان دیابت با روشی 100% موثر و جدید بدون داروهای شیمیایی

iranasal.com

استفاده از عسل طبیعی که مطمئن هستید طبیعی است! می تواند گزینه ی خوبی باشد. البته مشخص است که برای خوردن حتی چند گرم عسل هم حتما باید با پزشک متخصص ...


گیاهان دارویی در درمان دیابت شیرین - تعالی بالینی- عسل آلینکو

ce.mazums.ac.ir

ﻗﻨﺪ ﺧﻮن. ﺑﻪ. ﺻﻮرت. ﻣﺰﻣﻦ ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ ﺑﯽ. ﻧﻈﻤﯽ در ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ. ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات، ﭼﺮﺑﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯽ. ﺷﻮد. (1). ﺑﻪ. دﻧﺒﺎل ... ﻫﺎي. ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺑﺎﻋﺚ. 70. Downloaded from ce.mazums.ac.ir at 6:32 +0430 on Friday June 12th 2020 ... ﮐﺪام ﮔﺰﯾﻨﻪ ﻋﻠﺖ اﺻﻠﯽ ﻣﻨﻊ ﻣﺼﺮف ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت اﻟﮑﻠﯽ در اﻓﺮاد ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ دﯾﺎﺑﺖ ﻣﯽ.

منبع: edition.cnn.com/2017/02/22/health/natural-sweeteners-diet-partner/index.html

sdfsdfs
دیدگاه خود را بیان کنید
Code Image