درباره ما

درباره ما,عسل طبیعی,فروش عسل خالص,فروشگاه عسل آذربایجان,فروش عمده عسل طبیعی,فروش عمده عسل,عسل کنار,خرید عسل کنار,فروشگاه عسل کنار,عسل مرکبات,عسل آویشن,عسل خارشتر,عسل بهارنارنج,عسل گون,فروشگاه تخصصی عسل,سایت فروش عسل,سایت فروش عمده عسل,فروش عسل شمال,فروشگاه عسل آلینکو

درباره ما


سایت فروشگاهی

آلینکو alinco.ir

  • عسل طبیعی در دو حالت شانه ای و شیره عسل؛ محصول ارایه شده توسط شرکت به شکل سفارشی تهیه و عرضه می شود

درباره عسل

داستان عسل قدیمی تر از خود تاریخ است.

یک نقاشی غاری با قدمت 8000 سال 1 در اسپانیا برداشت عسل را به تصویر می کشد و ما می دانیم که از آن زمان در سراسر جهان توسط فرهنگ ها در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته است.

اما عسل در مورد انسان نیست. این محصول طبیعی است که از زنبورها ساخته شده است - یکی از مهمترین حیوانات سیاره ما.

زنبورهای عسل در طول زندگی خود از میلیون ها شکوفه دیدن می کنند و باعث گرده افشانی گیاهان می شوند و شهد جمع می کنند تا دوباره به کندو بازگردند.

خوش شانس ما ، زنبورهای عسل بیش از نیاز کلنی خود عسل تولید می کنند و زنبورداران مقدار اضافی آن را برداشته و بطری می کنند.

دقیقاً مانند کاری که از ابتدای کار انجام داده اند.

منبع:

1 اولمان ، فریتز (2003). دانشنامه شیمی صنعتی اولمان. جان ویلی و پسران


عسل طبیعی کاملاً محبوب، مانند همیشه محبوب است. در بیش از نیمی از منوی رستوران ها در سراسر کشور (و در حال رشد) ظاهر می شود.*

محبوبیت عسل را می توان ناشی از "تهدید سه گانه" عطر و طعم، عملکرد و تطبیق پذیری آن دانست، بدون ذکر داستان منحصر به فرد آن.

عسل توسط شهد گل ساخته شده و عسل به طور طبیعی در طیف وسیعی از پروفایل های طعم دهنده، بر اساس منبع گل، وجود دارد. رنگ واریته های عسلی از روشن تا تیره و از طعم ملایم تا پررنگ است.

اپراتورهای خدمات غذایی به طور فزاینده ای انواع گیاهان عسل را در فهرست ها برجسته می کنند و به آنها علاقه و استعداد منطقه ای می بخشند.

عسل علاوه بر طعم و خاصیت انعطاف پذیری، از ویژگی های چشمگیر عملکردی نیز برخوردار است:

Humectant: عسل به کالاهای پخته شده کمک می کند تا رطوبت را حفظ کنند و باعث ماندگاری بیشتر شود.

امولسیفایر: عسل به عنوان یک ماده ضخیم کننده طبیعی برای سس ها و سس ها عمل می کند.

تعادل: عسل طیف سلیقه ای را اصلاح می کند، از جمله ادویه، نمک، تلخ و ترش.

با تمام آنچه این عنصر طلایی ارائه می دهد، تعجب آور نیست که عسل در مکان شیرین تعدادی از مواد غذایی و نوشیدنی قرار دارد.

* گزارش علامت گذاری عسل Dataessential سپتامبر 2016


فرستنده

سسس

۲۵ / ۹ / ۱۳۹۷

پيام fgfh ghj
پاسخ شما tnq
فرستنده

شادی

۲۵ / ۹ / ۱۳۹۷

پيام ok bod
پاسخ شما mersi
فرستنده

راد

۳۰ / ۷ / ۱۳۹۷

پيام تسسسسسست
پاسخ شما سلام سلام
فرستنده

راد2

۱۹ / ۶ / ۱۳۹۷

پيام سلام بسیار مطالب خوب و آموزنده ای دارید. ممنون از سایت خوبتون سلام بسیار مطالب خوب و آموزنده ای دارید. ممنون از سایت خوبتون
پاسخ شما سلام ممنون از لطفتون.
فرستنده

راد

۱۹ / ۶ / ۱۳۹۷

پيام سلام بسیار مطالب خوب و آموزنده ای دارید. ممنون از سایت خوبتون
دیدگاه خود را بیان کنید
Code Image